€ 1.145,00 € 1.385,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de tablets uit te delen en weer in te nemen. Het mag niet ten koste van de lestijd gaan en ook mogen de tablets niet beschadigen in het gedrang. Daarnaast dienen ze weer opgeladen en eventueel gesynchroniseerd te worden. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge kast voor 16, 20 of 32 tablets de oplossing.

De Zioxi tablet charge kast voor 16 of 32 tablets is een vaste kast met 16 of 32 vakken voor tablets. De vakken zijn 31d x 21b x 4h groot en geschikt voor vrijwel alle tablets tot 10,5 inch inclusief beschermhoes. 

LADEN

De Zioxi Concepts tablet charge kast heeft een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de tablets gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de tablet na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

De kast wordt standaard uitgerust met alleen stopcontacten in de laadruimte. Hier kunnen dan de met de tablets meegeleverde USB laders ingestoken worden.

Optioneel is de kast verkrijgbaar met USB-A poorten zodat er geen eigen aparte USB laders gebruikt hoeven te worden.

Voor tablets die via een USB-C naar USB-C kabel geladen worden is optioneel ook een kast verkrijgbaar met ingebouwde USB type C poorten (20W).

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 cilindersloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Optioneel is de kast met codesloten verkrijgbaar wat het voordeel heeft dat de sleutels nooit verloren kunnen gaan of in het slot kunnen afbreken.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 31d x 21b x 4h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 10,5" inclusief cover. De kast 16 is 46d x 46b x 85h cm en weegt 40 kg. De kast 32 is 46d x 84b x 85h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ArtikelcodeCHRGC-TB-XX
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. BTW)€ 1.145,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.385,45
BTW hoog (21%)€ 240,45
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten