€ 725,00 € 877,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge & sync locker 10 de oplossing.

De Zioxi tablet charge 10 is een kast met 10 vakken met afsluitbare deur. De vakken zijn 31d x 21b x 4h cm en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de tablet de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is. Er is tevens een model met laad en synchronisatie functie.

VEILIG

De Zioxi Concepts tablet charge & sync cabinet is voorzien van 10 compartimenten die afgesloten kunnen worden door middel van een cilinderslot, codeslot of RFID kaart. De tablet kast wordt standaard geleverd met 1 sleutel voor het cilinderslot.

Optioneel kan de kast met een codeslot of RFID (magnetische toegangskaart) worden uitgevoerd. 

LADEN

Er zijn 3 tablet cabinet varianten beschikbaar:

  • 10 tablets, alleen laden, cilinder slot: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 10 tablets, alleen laden, codeslot: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 10 tablets, alleen laden, RFID: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig

De Zioxi Concepts tablet charge & sync cabinet 10 heeft naast de compartimenten een ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de tablet de volgende ochtend direct weer gebruikt worden.

Door middel van een externe laptop is het mogelijk de tablets in de afgesloten kast te synchroniseren. Hiervoor kan bijvoorbeeld de Apple configurator software gebruikt worden.

AFMETINGEN

De 10 compartimenten hebben een afmeting van 31d x 21b x 4 cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 10,2" inclusief cover.

De kast zelf is 38d x 44b x 52h cm en weegt inclusief 10 tablets ongeveer 45 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Het is mogelijk maatwerk te leveren. Wilt u een kast of kasten met meer of minder compartimenten of glazen deurtjes neemt u dan contact met ons op. Dan bespreken wij uw wensen en leveren een offerte op maat.

ArtikelcodeCHRGC-TB-10-X-EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. btw)€ 725,00
Prijs (incl. btw)€ 877,25
BTW hoog (21%)€ 152,25
Minimum bestelhoeveelheid 1