Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.054,00 Excl. BTW € 1.275,34 Incl. BTW

Zioxi tablet charge & sync kast 16 en 32

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.054,00 Excl. BTW € 1.275,34 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de tablets uit te delen en weer in te nemen. Het mag niet ten koste van de lestijd gaan en ook mogen de tablets niet beschadigen in het gedrang. Daarnaast dienen ze weer opgeladen en eventueel gesynchroniseerd te worden. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge en sync kast voor 16 of 32 tablets de oplossing.

De Zioxi tablet charge en sync kast voor 16 of 32 tablets is een vaste kast met 16 of 32 vakken voor tablets. De vakken zijn 31d x 21b x 3,5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. De kast is in vijf varianten te krijgen. Alleen laden of laden en synchroniseren voor 16 of 32 tablets en synchroniseren via ethernet.

Beschrijving

Details

LADEN

De Zioxi Concepts tablet charge & sync kast heeft een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de tablets gestoken worden om ze op te laden en te synchroniseren. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de tablet na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

Er zijn 5 tablet trolley varianten beschikbaar:

  • 16 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 32 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 2 stopcontacten nodig
  • 16 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 1x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
  • 32 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
  • 32 tablets, laden en sync via ethernet: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
SYNCHRONISEREN

De kasten met de synchronisatie functie hebben intelligente universele laad en synchronisatie technologie die ervoor zorgt dat de tablets optimaal geladen wordt. Alle type tablets worden ondersteund die via een USB poort geladen kunnen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 16 tablets per keer gesynchroniseerd worden met behulp van bijvoorbeeld de Apple configurator software.

De laptop die gebruikt wordt voor synchronisatie kan in het bovenste vak gelegd worden zodat ook deze achter slot en grendel ligt tijdens het synchroniseren.

De kast met ethernet synchronisatie kan via het netwerk gesynchroniseerd worden. Alle kasten binnen de school kunnen dan via het netwerk gescynchroniseerd worden zonder dat personeel naar de kast toe moet.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 cilindersloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. 

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 31d x 21b x 3,5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 9,7" inclusief cover. De kast 16 is 46d x 46b x 85h cm en weegt 40 kg. De kast 32 is 46d x 84b x 85h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts tablet charge &sync kast 16/32 (Engelstalig)

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CHRGCSYNCC-TB-1632
Prijs incl.BTW € 1.275,34
Voorraad status Leverbaar in 4-6 weken
Merk Zioxi
Aantal apparaten 16
Hoogte (cm) 85
Breedte (cm) 46/84
Diepte (cm) 46
Gewicht 40-75 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Laden en synchroniseren van 16 of 32 tablets

Wellicht ook interessant