€ 995,00 € 1.203,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de 1:1 tablet charging locker 10 de oplossing.

De Zioxi 1:1 tablet charging locker 10 is een kast met 10 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 300d x 210w x 50h (mm) groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes (tot 11 inch). Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de tablet de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is.

VEILIG

De Zioxi Concepts 1:1 tablet charge locker is voorzien van 10 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden voo rtablets tot 11 inch. De tablet locker wordt standaard geleverd met 1 sleutel per compartiment en 1 masterkey waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 10 codesloten worden uitgevoerd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden.

Voor de beheerder is er tevens een mastercode beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

LADEN

De Zioxi Concepts 1:1 tablet charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen.  Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de tablet de volgende ochtend direct weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De 10 compartimenten hebben een afmeting van 300d x 210w x 50h mm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 10,2" inclusief cover.

De kast zelf is 43W x 37D x 68H cm en weegt met 10 tablets ongeveer 25 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts charging locker 10 stuks (Engelstalig)

ArtikelcodeCHLX-11T-XX
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Zioxi tabletkasten
Prijs (excl. btw)€ 995,00
Prijs (incl. btw)€ 1.203,95
BTW hoog (21%)€ 208,95
Minimum bestelhoeveelheid 1