Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 999,00 Excl. BTW € 1.208,79 Incl. BTW

Zioxi tablet charging locker 8 en10 stuks

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 999,00 Excl. BTW € 1.208,79 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de 1:1 tablet charging locker 8 of 10 de oplossing.

De Zioxi 1:1 tablet charging locker 8 of 10 is een kast met 8 of 10 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 31d x 21b x 5,2h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de tablet de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is.

Beschrijving

Details

VEILIG

De Zioxi Concepts 1:1 tablet  charge locker is voorzien van 8 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De tablet locker wordt standaard geleverd met 1 sleutel per compartiment en 1 masterkey waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 8 codesloten worden uitgevoerd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden.

Voor de beheerder is er tevens een mastercode beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

LADEN

De Zioxi Concepts 1:1 tablet charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen.  Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de tablet de volgende ochtend direct weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De 8 compartimenten hebben een afmeting van 31d x 21b x 5,2 cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 9,7" inclusief cover.

De kast zelf is 36d x 43b x 54h cm en weegt met 8 laptops ongeveer 50 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts charging locker 8/10 stuks (Engelstalig)

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CHLX-11T-XX
Prijs incl.BTW € 1.208,79
Voorraad status Leverbaar in 4-6 weken
Merk Zioxi
Aantal apparaten 8
Hoogte (cm) 54
Breedte (cm) 43
Diepte (cm) 36
Gewicht 30 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Verkrijgbaar met sleutel of code voor 8 of 10 tablets