€ 2.345,00 € 2.837,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van ultrabooks en tablets in de zakelijke- en onderwijsomgeving. Rondslingerende en niet beveiligde netbooks en tablets op kantoor/school of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de apparaten maar denk aan alle gevoelige informatie die verloren gaat. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet & ultrabook charging locker de oplossing.

De Zioxi tablet & ultrabook charging locker 20 is een kast met 20 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 35,5d x 23b x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets, ultrabooks, netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 12". Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de laptop de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is. Optioneel is het ook mogelijk universele USB laders te laten installeren. Wordt geleverd inclusief onderstel.

VEILIG

De Zioxi Concepts tablet & ultrabook charge locker is voorzien van 20 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De laptop locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment en 1 masterkey waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 20 digitale codesloten worden geleverd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag de locker kunnen gebruiken. Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden. Voor de beheerder is er tevens een mastercode beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

Als laatste is het mogelijk mechanische codesloten te laten monteren. Ieder vak wordt voorzien van zijn eigen pincode. Iedere gebruiker krijgt zodoende zijn eigen vak toegewezen.

LADEN

De Zioxi tablet & ultrabook 1:1 charge locker heeft naast ieder compartiment een afgesloten ruimte beschikbaar om een USB lader of AC adapter en kabel in op te bergen. Optioneel is het mogelijk de locker van universele USB laders te voorzien. Er wordt dan een USB lader in het compartiment ingebouwd. Er loopt slechts één stroomkabel per locker naar het stopcontact. Gebruikers hoeven in dit geval alleen het apparaat mee te nemen en geen kabels of laders. Bij deze locker is het dan wel handig dat iedereen hetzelfde type apparaat gebruikt. 

Bij gebruik van verschillende type apparaten met verschillende laad vereisten is de BYOD locker meer geschikt.

AFMETINGEN

De 20 compartimenten hebben een afmeting van 35,5d x 23b x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle laptops, netbooks en Chromebooks tot 12". De kast zelf is 43d x 45b x 162h cm.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat. De locker wordt geleverd met een onderstel.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts laptop charging locker 20 stuks (Engelstalig)

ArtikelcodeCHLXX-11U-20-EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Laptop lockers, Zioxi tabletkasten, Zioxi laptopkasten
Prijs (excl. btw)€ 2.345,00
Prijs (incl. btw)€ 2.837,45
BTW hoog (21%)€ 492,45
Minimum bestelhoeveelheid 1