Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.915,04 Excl. BTW € 2.317,20 Incl. BTW

Zioxi tablet & ultrabook charging locker 20

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.915,04 Excl. BTW € 2.317,20 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van ultrabooks en tablets in de zakelijke- en onderwijsomgeving. Rondslingerende en niet beveiligde netbooks en tablets op kantoor/school of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de apparaten maar denk aan alle gevoelige informatie die verloren gaat. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet & ultrabook charging locker de oplossing.

De Zioxi tablet & ultrabook charging locker 20 is een kast met 20 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 35,5d x 23b x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets, ultrabooks, netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 12". Daarnaast is het mogelijk een lader te installeren zodat de laptop de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is. Optioneel is het ook mogelijk universele USB laders te laten installeren. Wordt geleverd inclusief onderstel.

Beschrijving

Details

VEILIG

De Zioxi Concepts tablet & ultrabook charge locker is voorzien van 20 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De laptop locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment en 1 masterkey waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 20 codesloten worden geleverd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden.

Voor de beheerder is er tevens een mastercode beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

LADEN

De Zioxi Concepts tablet & ultrabook charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen. Optioneel is het mogelijk de locker van universele USB laders te voorzien. Er wordt dan een lader en een USB poort in het compartiment ingebouwd. Er hoeft alleen de stroomkabel meegenomen te worden. Zodoende kan de volgende ochtend direct weer aan het werk gaan worden. Er loopt slechts één stroomkabel van de locker naar het stopcontact. 

AFMETINGEN

De 20 compartimenten hebben een afmeting van 35,5d x 23b x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle laptops, netbooks en Chromebooks tot 15,8". De kast zelf is 53d x 49b x 63h cm en weegt met 8 laptops ongeveer 50 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat. De locker wordt geleverd met een onderstel.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts laptop charging locker 8 stuks (Engelstalig)

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CHLXX-11U-20-EU
Prijs incl.BTW € 2.317,20
Voorraad status Leverbaar in 4-6 weken
Merk Zioxi
Aantal tablets/laptops 20
Hoogte (cm) 162 (incl.basisframe)
Breedte (cm) 45
Diepte (cm) 43
Gewicht 50 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Specifiek voor tablets en ultrabooks tot 12" (incl.onderstel)
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Wellicht ook interessant