€ 1.625,00 € 1.966,25 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. In een aantal omgevingen is het niet wenselijk dat smartphones afgaan en/of dat er gesprekken gevoerd worden of dat er op de telefoon gewerkt wordt. Denk hierbij aan bibliotheken, ziekenhuizen en scholen maar ook in bepaalde zakelijke omgevingen met vertrouwelijke informatie.

Zioxi heeft in de vorm van de 1:1 smartphone charging locker 10 de oplossing. De Zioxi 1:1 smartphone charging locker 10 is een kast met 10 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 20,5d x 13,5 x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle smartphones tot 7 inch inclusief beschermhoes. In het laadcompartiment zitten stopcontacten. Optioneel is het mogelijk een USB C of USB A lader te bestellen zodat de smartphones na een aantal uur weer klaar voor gebruik zijn. Alleen geschikt om op een bureau of kast te zetten. Kan niet aan de wand gehangen worden (de RFID variant wel).

VEILIG

De Zioxi VOLT 1:1 smartphone charge locker is voorzien van 10 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De smartphone locker wordt standaard geleverd met 2 sleutels per compartiment en een Master Key waarmee de beheerder ieder compartiment kan openen.

Optioneel kan de locker met 10 elektronische codesloten worden uitgevoerd. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag door de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden. Voor de beheerder is er tevens een Master Code en Master Key beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

LADEN

De Zioxi VOLT 1:1 smartphone charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen. Optioneel is het ook mogelijk de locker van USB-C (20W) + USB-A poorten te voorzien in het laadcompartiment. De laadkabels voor de smartphones worden NIET meegeleverd.

Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker.

AFMETINGEN EN UITVOERING

De 10 compartimenten hebben een afmeting van 20,5d x 13,5 x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle smartphones tot 7" inclusief cover. De kast zelf is 25d x 38b x 72 cm.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en front van dubbel aluminium. De kast is licht grijs en het is mogelijk het front met donkergrijs of groen af te werken.

De kast is geschikt om op een tafel of bureau te zetten maar kan niet aan de wand gehangen worden. Optioneel is een schuine bovenkant mogelijk om te voorkomen dat gebruikers spullen boven op de locker laten liggen.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

GARANTIE

5 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de elektrische onderdelen.

ArtikelcodeVSP1-10S
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers, Zioxi smartphone locker
Prijs (excl. BTW)€ 1.625,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.966,25
BTW hoog (21%)€ 341,25
Minimum bestelhoeveelheid 1