€ 4.195,00 € 5.075,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. In een aantal omgevingen is het niet wenselijk dat smartphones afgaan en/of dat er gesprekken gevoerd worden of dat er op de telefoon gewerkt wordt. Denk hierbij aan bibliotheken, ziekenhuizen en scholen maar ook in bepaalde zakelijke omgevingen met vertrouwelijke informatie.

Zioxi heeft in de vorm van de 1:1 smartphone charging locker 10 de oplossing. De Zioxi 1:1 smartphone charging locker 10 is een kast met 10 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 20,5d x 13,5 x 5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle smartphones tot 7 inch inclusief beschermhoes. Daarnaast is het mogelijk een USB type A of C lader te installeren en laadkabels mee te bestellen. Zodoende zijn de smartphones na een aantal uur weer klaar voor gebruik zijn. Geschikt om op een bureau of kast te zetten of om aan een wand te hangen.

VEILIG

De Zioxi VOLT 1:1 smartphone charge locker is voorzien van 10 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De smartphone locker wordt standaard geleverd met Zioxi OnView en RFID sloten.

Met onView webcontrol kunnen de lockers op afstand beheerd worden. Een licentie voor het eerste jaar zit bij de prijs inbegrepen. Daarna kost een jaarlijkse licentie 325 Euro excl.BTW/jr. Meer informatie over onView webcontrol.

LADEN

De Zioxi VOLT 1:1 smartphone RFID charge locker heeft een compartiment dat voorzien is van USB-C (12W) of USB-A poorten. Optioneel zijn de laadkabels voor de smartphones bij te bestellen. Voor de USB C variant zijn dit USB C naar USB C kabels en de USB A variant zijn het 3-in-1 kabels met een USB C + Lightning + Micro USB aansluiting. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker.

AFMETINGEN EN UITVOERING

De 10 compartimenten hebben een afmeting van 20,5d x 13,5 x 5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle smartphones tot 7" inclusief cover. De kast zelf is 25d x 38b x 72 cm.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en front van dubbel aluminium. De kast is licht grijs en het front is met donkergrijs afgewerkt.

De kast is geschikt om op een tafel of bureau te zetten maar kan ook aan een wand gehangen worden. Optioneel is een schuine bovenkant mogelijk om te voorkomen dat gebruikers spullen boven op de locker laten liggen.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

GARANTIE

5 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de elektrische onderdelen.

ONVIEW

  • Toegangscontrole - ondersteuning beschikbaar voor de meeste RFID-kaarten en -fobs, waaronder MiFare, HID en Legic met behulp van ISO 14443- of ISO 15693-normen. Bevestig de vereiste RFID-standaard bij de bestelling.
  • Gebruikersbeheer - gebruikers kunnen worden ingericht via bulkupload, integratie met systemen van derden en de individuele bewerkingsfaciliteiten voor gebruikers.
  • Locker-modi - een keuze uit eenvoudig te configureren locker-modi, waaronder Uitlenen (voor zelfbedieningsapparaat), Privé (opgedragen aan een persoon) of Openbaar (voor gebruik door meerdere gebruikers). In alle modi kunnen gebruikers andere zelfbedieningsopties krijgen, zoals het vinden en reserveren van een kluisje of apparaat, het beëindigen van het gebruik van hun kluisje en worden gewaarschuwd voor problemen zoals het open laten staan van hun kluisje of hun toegewezen tijd.
  • Auditspoor - een filterbaar en doorzoekbaar logboek van gebruikersactiviteit per locker of locker-toren; per kamer, verdieping & locatie van het gebouw; per activiteitstype (bijvoorbeeld openen, sluiten, doorgaan of beëindigen gebruik) en per gebruiker.
  • Afstandsbediening – het webportaal en de app bieden managementgebruikers de mogelijkheid om één, geselecteerde of alle lockers te bedienen per lockertoren of bank, kamer, verdieping, gebouw of zelfs hele organisatie. De bedieningselementen omvatten de mogelijkheid om deuren te openen; gebruikers wissen en toewijzen; avondklok instellen, in quarantaine plaatsen en lockers buiten gebruik stellen en de bedieningsmodi en instellingen van de locker aanpassen.
  • Groene lading – de integratie van onView met gegevens van nationale elektriciteitsnetwerken in de meeste Europese landen stelt het systeem in staat om te adviseren over de optimale koolstofarme oplaadtijden voor mobiele apparaten en actieladen met behulp van een configureerbare set regels.
  • Aangepaste regels – sta gebruikers (en zioxi- medewerkers als u onze hulp wilt) toe om waarschuwingen en regelgestuurde acties in te stellen om het lockerbeheer te vergemakkelijken, inclusief meldingen voor elke lockerstatus (bijvoorbeeld geschonden, beschikbaar, buiten dienst); locker bezet, ongebruikelijk vaak gebruikt, geretourneerd of deur opengelaten; stroomuitval en nog veel meer.
  • Rapportagetools - bieden uitgebreide live en historische informatie over lockergebruik per gebruiker en per uur of dag, en over stroomverbruik, temperatuur, gebeurtenissen, lockerinstellingen, locatie per kaartweergave en nog veel meer.

Meer informatie over Onview op de website van Zioxi.

ArtikelcodeVSP1-10S-UAX-O
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers, Zioxi smartphone locker
Prijs (excl. BTW)€ 4.195,00
Prijs (incl. BTW)€ 5.075,95
BTW hoog (21%)€ 880,95
Minimum bestelhoeveelheid 1