€ 3.995,00 € 4.833,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Zioxi heeft in de vorm van de 1:1 VR Headset charging locker 12 de oplossing voor het opslaan, laden en beveiligen van VR headsets. De Zioxi 1:1 VR Headset charging locker 12 is een kast met 12 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 41d x 26,7b x 11,9h cm groot en geschikt voor alle VR Headsets. Daarnaast is het mogelijk een USB type C PD lader (20W) te installeren of de kast met stopcontacten te bestellen zodat de VR Headset na een aantal uur weer klaar voor gebruik zijn. Alleen geschikt om op de vloer te zetten. Kan niet aan de wand gehangen worden.

VEILIG

De Zioxi VOLT 1:1 VR Headset charge locker is voorzien van 12 compartimenten die ieder individueel afgesloten kunnen worden. De VR Headset locker wordt standaard geleverd met 12 elektronische codesloten. Ieder compartiment wordt dan per keer door de gebruiker afgesloten door 2x een 4 cijferige code in te voeren. Het 1x invoeren van deze code opent het compartiment weer. Zodoende kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de opslag capaciteit doordat verschillende gebruikers de gehele dag door de locker kunnen gebruiken.

Indien het wenselijk is dat iedere gebruiker zijn vaste compartiment heeft met zijn eigen vaste code kan dit ook ingesteld worden. Voor de beheerder is er tevens een Master Code en Master Key beschikbaar om ieder compartiment te kunnen openen als iemand zijn code is vergeten.

Als tweede mogelijkheid kan de VOLT locker voor VR Headset uitgerust worden met RFID (MiFare) met onView webcontrol waarbij op afstand de lockers beheerd kunnen worden. Een licentie voor het eerste jaar zit bij de prijs inbegrepen. Informeer naar de licentie kosten na het eerste jaar. Meer informatie over onView webcontrol.

LADEN

De Zioxi VOLT 1:1 VR Headset charge locker heeft naast ieder compartiment een ruimte beschikbaar om een lader in op te bergen. Standaard is de kast voorzien van stopcontacten. Optioneel is het ook mogelijk de locker van USB-C PD (20W) poorten te voorzien in het laadcompartiment. De USB C laadkabels voor de VR Headsets kunnen optioneel ook worden meegeleverd. Er is een mogelijkheid om ieder compartiment van meerdere laadkabels te voorzien (maatwerk).

Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker.

AFMETINGEN EN UITVOERING

De 12 compartimenten hebben een afmeting van 41d x 26,7b x 11,9h cm. Dit is voldoende voor alle VR Headset. De kast zelf heeft de afmetingen 46d x 53b x 177 cm.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en front van dubbel aluminium. De kast is licht grijs en het front is donkergrijs.

De kast is geschikt om op een tafel of bureau te zetten maar kan niet aan de wand gehangen worden. Optioneel is een schuine bovenkant mogelijk om te voorkomen dat gebruikers spullen boven op de locker laten liggen.

GARANTIE

5 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de elektrische onderdelen.

ONVIEW

  • Toegangscontrole - ondersteuning beschikbaar voor de meeste RFID-kaarten en -fobs, waaronder MiFare, HID en Legic met behulp van ISO 14443- of ISO 15693-normen. Bevestig de vereiste RFID-standaard bij de bestelling.
  • Gebruikersbeheer - gebruikers kunnen worden ingericht via bulkupload, integratie met systemen van derden en de individuele bewerkingsfaciliteiten voor gebruikers.
  • Locker-modi - een keuze uit eenvoudig te configureren locker-modi, waaronder Uitlenen (voor zelfbedieningsapparaat), Privé (opgedragen aan een persoon) of Openbaar (voor gebruik door meerdere gebruikers). In alle modi kunnen gebruikers andere zelfbedieningsopties krijgen, zoals het vinden en reserveren van een kluisje of apparaat, het beëindigen van het gebruik van hun kluisje en worden gewaarschuwd voor problemen zoals het open laten staan van hun kluisje of hun toegewezen tijd.
  • Auditspoor - een filterbaar en doorzoekbaar logboek van gebruikersactiviteit per locker of locker-toren; per kamer, verdieping & locatie van het gebouw; per activiteitstype (bijvoorbeeld openen, sluiten, doorgaan of beëindigen gebruik) en per gebruiker.
  • Afstandsbediening – het webportaal en de app bieden managementgebruikers de mogelijkheid om één, geselecteerde of alle lockers te bedienen per lockertoren of bank, kamer, verdieping, gebouw of zelfs hele organisatie. De bedieningselementen omvatten de mogelijkheid om deuren te openen; gebruikers wissen en toewijzen; avondklok instellen, in quarantaine plaatsen en lockers buiten gebruik stellen en de bedieningsmodi en instellingen van de locker aanpassen.
  • Groene lading – de integratie van onView met gegevens van nationale elektriciteitsnetwerken in de meeste Europese landen stelt het systeem in staat om te adviseren over de optimale koolstofarme oplaadtijden voor mobiele apparaten en actieladen met behulp van een configureerbare set regels.
  • Aangepaste regels – sta gebruikers (en zioxi- medewerkers als u onze hulp wilt) toe om waarschuwingen en regelgestuurde acties in te stellen om het lockerbeheer te vergemakkelijken, inclusief meldingen voor elke lockerstatus (bijvoorbeeld geschonden, beschikbaar, buiten dienst); locker bezet, ongebruikelijk vaak gebruikt, geretourneerd of deur opengelaten; stroomuitval en nog veel meer.
  • Rapportagetools - bieden uitgebreide live en historische informatie over lockergebruik per gebruiker en per uur of dag, en over stroomverbruik, temperatuur, gebeurtenissen, lockerinstellingen, locatie per kaartweergave en nog veel meer.

Meer informatie over Onview op de website van Zioxi.

ArtikelcodeVVR1
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën VR Headset, Zioxi
Prijs (excl. BTW)€ 3.995,00
Prijs (incl. BTW)€ 4.833,95
BTW hoog (21%)€ 838,95
Minimum bestelhoeveelheid 1