€ 1.475,00 € 1.784,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van Virtual Reality brillen. Voor het netjes organiseren en opbergen maar ook het laden en eventueel synchroniseren heeft Zioxi in de vorm van de VR Headset charge kast 20 en 16 de oplossing.

De Zioxi VR Headset charge, en eventueel sync, kast voor 20 Virtual Reality brillen heeft 8 vakken van 24d x 27,5b x 19h cm groot voor de opslag van 2x VR Headsets en controllers. De kar is geschikt voor vrijwel alle VR Headsets waaronder de Oculus Quest, Rift en Go. 

LADEN EN SYNCHRONISEREN

De Zioxi VR Headset charge kast heeft een aparte ruimte beschikbaar waarin 20 stopcontacten zitten om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de VR headsets gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de VR bril na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

Optioneel is het mogelijk om in plaats van stopcontacten een kast te bestellen met USB-C poorten in de laadruimte. Dit zijn PD3.0 poorten die 20W per poort kunnen leveren bij 5V, 9V, 12V, 15V en 20V. Naast iedere USB-C poort is ook een USB-A poort beschikbaar. Zodoende kunnen de USB-C naar USB-C laadkabels van de VR brillen direct verbonden worden en zijn er geen aparte laders nodig.

Daarnaast is er nog een synchronisatie versie beschikbaar met USB-A poorten waarmee de VR brillen, naast opgeladen, ook gesynchroniseerd kunnen worden. LET OP: deze kast heeft slechts ruimte voor 16 VR brillen.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 cilindersloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Optioneel is de kast met codesloten verkrijgbaar wat het voordeel heeft dat de sleutels nooit verloren kunnen gaan of in het slot kunnen afbreken.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 24d x 27,5b x 19h cm. Dit is voldoende voor 2 stuks VR Headset inclusief controller. De kast zelf meet 108d x 44b x 92h cm en weegt 60 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

De kast is geschikt voor vrijwel alle VR Headsets en in ieder geval voor de Oculus Quest, Rift en Go.

ArtikelcodeCHRGT-VR-20
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën VR Headset, Zioxi
Prijs (excl. BTW)€ 1.475,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.784,75
BTW hoog (21%)€ 309,75
Minimum bestelhoeveelheid 1