€ 169,00 € 204,49 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
Geschikt voor iPad 9,7 inch De aiShell is ontwikkeld en wordt gemaakt in Duitsland. De aiShell voor de iPad 9,7 inch is geschikt voor de: … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Geschikt voor iPad 9,7 inch

De aiShell is ontwikkeld en wordt gemaakt in Duitsland. De aiShell voor de iPad 9,7 inch is geschikt voor de:

  • iPad Air 1 en 2
  • iPad Pro 9,7
  • iPad 2017 (Gen.5)
  • iPad 2018 (Gen.6)

Er zijn ook aiShell covers voor de iPad Mini 4, iPad Pro 10,5 en iPad Pro 12,9 beschikbaar.

Optimale bescherming

De aiShell is een van de weinig beschermhoezen voor de iPad die volledig stof-en waterdicht is en een IP68 certificering heeft. Ideaal om de iPad te gebruiken in omstandigheden waarbij waterbestendigheid een noodzaak is zoals op het water in boten en schepen, huis-aan-huis bezoeken, brandweer, ziekenhuis en andere toepassingen buiten.

Naast de IP68 certificering heeft de cover ook de shock proof rating MIL-STD-810F. Dit wel zeggen dat de iPad een val van 2 meter kan weerstaan.

Laden

De iPad hoeft niet uit de aiShell gehaald te worden om opgeladen te worden. Het is mogelijk de waterdichte stop uit de cover te halen ter hoogte van de laadpoort, om de iPad te laden via de kabel. Daarnaast is een waterdichte kabelaansluiting als accessoire leverbaar. Om de iPad te kunnen laden in de car cradle (optioneel verkrijgbaar) is de car cradle connector optioneel verkrijgbaar. Hiermee kan de iPad ook geladen worden in het aiShell rack element; geschikt om in 19" rack mount kasten te hangen.

Accessoires

De aiShell heeft voorbereidingen voor tal van accessoires en wordt hiermee de meest veelzijdige ruggedized cover beschikbaar. Standaard worden 2 houders meegeleverd voor de Apple Pencil (alleen aiShell 10,5 en 9,7). De aiShell is geschikt voor het RAM-mount systeem en kan zodoende op vrijwel iedere ondergrond gemonteerd worden. De volgende aiShell accessoires zijn beschikbaar:

aiShell quicksnapper

Indien het noodzakelijk is de aiShell snel te kunnen bevestigen, maar ook weer los te halen, dan is de quicksnapper de oplossing. De quicksnapper kan direct op een tafel, of aan de wand, gemonteerd worden. Daarnaast is het mogelijk RAM-mount onderdelen te monteren. aiShell raadt de C-Ball van RAM mount aan.

aiShell handgreep

De handgreep wordt aan de achterzijde bevestigd en is in lengte verstelbaar. De handgreep en schouderband kunnen beide gemonteerd worden.

aiShell schouderband

De schouderband wordt aan de achterzijde bevestigd en is in lengte verstelbaar. Door 2 schouderbanden te installeren kan de iPad horizontaal gebruikt worden zodat beide handen vrij zijn. De handgreep en schouderband kunnen beide gemonteerd worden.

aiShell waterproof laadkabel

De iPad kan eenvoudig opgeladen worden zonder deze uit de hoes te moeten halen. De waterproof laadkabel heeft een waterdichte aansluiting op de aiShell. Het uiteinde van de kabel is niet waterproof, maar een normale USB aansluiting.

aiShell car cradle

De car cradle kan in combinatie met RAM-mount (C-Ball) onderdelen perfect in iedere auto, bestelbus of vrachtwagen gemonteerd worden, met of zonder schroeven. De car cradle is verkrijgbaar met een 1m, 1,8m of 3m laadkabel. Indien de iPad geladen moet worden dient de iPad voorzien te worden van de car cradle connector. Deze connector wordt ook gebruikt om de iPad, in de beschermhoes, via het aiShell 19 inch rack mount, op te laden.

aiShell car cradle connector

De car cradle connector wordt aan de aiShell vastgeschroefd en heeft geen kabel maar 4 contactpunten. Hiermee is de oplossing zeer robust en zit de beschermhoes stevig in de car cradle.

Artikelcode28000X
ProducttypeCovers
Categorieën Rugged tablethoezen, Andres Industries
Prijs (excl. btw)€ 169,00
Prijs (incl. btw)€ 204,49
BTW hoog (21%)€ 35,49
Merk aiShell
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten