LocTab ecosysteem

Het LocTab tablet houder systeem bestaat uit universele onderdelen die door middel van een FitKit geschikt wordt voor een groot aantal verschillende tablets. Zo kan de tablethouder ook weer geschikt worden gemaakt voor toekomstige of andere tablets. Een duurzame en relatief goedkope manier voor het beveiligen van tablets.

Het LocTab assortiment bestaat uit vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders. Daarnaast zijn er beschikbaar een landscape-portrait rotatie module, een rotatiemodule voor tafelstandaards (270 graden) en een module voor montage op een wand of tafel (Top Unit).

Er is een cassette voor 9-11 inch tablets en een cassette voor 7-8 inch tablets. Bij grotere aantallen kan ook de kleur zwart geleverd worden.

De cassette is van kunststof gemaakt en de frontplaat van gelakt metaal. De buizen zijn van aluminium en de voetplaten van staal. De FitKit bestaat uit een maatwerk kunststof frontplaat en 4 maatwerk rubberen voetjes.

De LocTab tablet houders zijn alleen verkrijgbaar bij Security Display Solutions.

SOORTEN LOCTAB

Wandhouder vlak

Vlak tegen de wand. De hoogte is slechts 13mm (40 mm incl.cassette). Ideaal voor gebruik voor het adverteren of reserveren van vergaderruimtes.

Wandhouder vlak met buis

Vlak tegen de wand met buis. De hoogte is 6 cm (8,7 cm incl.cassette). Hier afgebeeld met een Top Unit. De kabel loopt weg via de buis en kan eventueel via een uitsparing in de Top Unit naar buiten.

Wandhouder vlak met buis

30 graden tafelstandaard met door de tafel montage. Ideaal voor advertenties of product displays op lage tafels. Een losse voetplaat en 270 graden rotatie unit zijn separaat verkrijgbaar.

Wandhouder vlak met buis

30 graden wandhouder afgebeeld met Top Unit voor montage hoger aan een wand, iets onder ooghoogte.

Wandhouder vlak met buis

45 graden tafelstandaard. Deze wordt meestal gebruikt bij standaard tafels en heeft een prettige kijkhoek.

Wandhouder vlak met buis

45 graden wandhouder afgebeeld met Top Unit voor montage aan een wand. De meest gebruikte kijkhoek en ideaal bij montage op ongeveer 1m hoogte.

Wandhouder vlak met buis

60 graden tafelstandaard met een scherpere hoek en meestal gebruikt bij statafels of bij het bestellen in restaurants.

60 graden wandhouder

60 graden wandhouder voor montage aan een wand. Voor montage aan de wand op ongeveer 75 cm hoogte.

60 graden wandhouder

180 graden flip. De meest flexibele oplossing om weerspiegeling te ontwijken en/of het scherm te delen met een klant.

60 graden wandhouder

180 graden flexibele wandhouder. De meest flexibele oplossing voor montage aan de wand. De gebruiker kan de kijkhoek zelf instellen.

LocTab vloerstandaard met voetplaat

Vloerstandaard met hoogte 110 cm, een kijkhoek van 45 graden en een zware voetplaat (5kg). Deze vloerstandaard kan eenvoudig verplaatst worden.

Vloerstandaard LocTab met vaste voet

Vloerstandaard met hoogte 110 cm, een kijkhoek van 45 graden en een voetplaat met schroefgaten. Deze vloerstandaard dient vastgezet te worden aan de ondergrond en is niet geschikt om vrij te staan.

MONTAGE EN ACCESSOIRES

Sediso_tabletstandaard_montage van onderaf

Standaard wordt een tafelstandaard of wandhouder met een setje schroeven geleverd voor door de tafel/wand montage. Voor montage op de tafel/wand is een separaat verkrijgbare Top Unit nodig.

Sediso_tabletstandaard_montage van bovenaf

Indien een door de tafel/wand montage niet mogelijk is kan een separaat verkrijgbare Top Unit gebruikt worden om de tafelstandaard op de tafel/wand te monteren. De Top Unit heeft een uitsparing voor een laadkabel.

LocTab Top Unit

De Top Unit wordt gebruikt om de tafelstandaard of wandhouder vanaf de boven/voorzijde vast te schroeven. De Top Unit wordt gebruikt indien het niet mogelijk is deze via de onderzijde vast te schroeven of het werkblad dikker is dan 4,5 cm of dunner dan 2,5 cm.

LocTab rotatie module 270 graden

Er is optioneel een rotatie module beschikbaar voor 270 graden rotatie van de tafelstandaard. Deze is alleen geschikt voor door de tafel montage (bereikbaar via de onderzijde). Deze module kan niet gebruikt worden in combinatie met de Top Unit of voetplaat.

LocTab landscape-portrait unit

Er is optioneel een rotatie module beschikbaar voor 90 graden rotatie van de cassette (landscape-portrait rotatie). Deze wordt gemonteerd tussen de cassette en de buis.

LocTab voetplaat tafelstandaard

Indien de tafelstandaard niet vastgezet kan worden aan de ondergrond is er optioneel een voetplaat beschikbaar van 1,1 kg. Er zit een rubberen rand om de plaat en er is een uitsparing voorzien voor de laadkabel.

LINKS

HANDLEIDINGEN