Security Display Solutions garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.

Security Display Solutions helpt u indien uw product defect zou raken. U ontvangt 1 jaar garantie op alle fabricage fouten. Het betreft altijd een zogenaamde carry-in garantie: u stuurt het product retour aan Security Display Solutions of het service centrum van de producent naargelang het snelste en goedkoopste voor u is.
Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk uw product gerepareerd terug ontvangt. De kosten voor het retour sturen van het gerepareerde product zijn voor Security Display Solutions of de fabrikant. Wij repareren zelf geen producten. Voor reparatie sturen wij alles terug naar de fabrikant.
► Neem eerst contact op met Security Display Solutions (024 - 641 74 94 / info@securitydisplaysolutions.com) voor een retournummer en om te kijken of het probleem telefonisch kan worden opgelost. U ontvangt alle informatie per e-mail.
► Noteer dit retournummer en ons adres op de omdoos waarin u de goederen terugstuurt. Dit kan aan Security Display Solutions zijn of aan het service center van de producent (Security Display Solutions, T.a.v.Support, Heilige Stoel 6807, 6601 SV Wijchen).
► Verzend het pakket met handtekening voor ontvangst.
► Wij informeren u wanneer u het gerepareerde/vervangende product terug kunt verwachten.


UITGESLOTEN VAN GARANTIE
Een aantal zaken zijn uitgesloten van de standaard fabrieksgarantie:

  • Schade ontstaan door het laten vallen van het product.
  • Schade ontstaan door vocht, water, oververhitting e.d.
  • Schade ontstaan door poging tot diefstal.