€ 695,00 € 840,95 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM FOOR STAND MS Surface Pro Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM FOOR STAND MS Surface Pro

Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

De Box IT Design MS Surface Pro vloerstandaard is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd.

Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.

Premium MS Surface Pro Slim vloerstandaard

De Box IT Design Slim MS Surface Pro vloerstandaard is de best doordachte en elegante vloerstandaard verkrijgbaar. De vloerstandaard is volledig uit aluminium opgebouwd en de cassette is gefreesd uit één blok massief aluminium met perfecte passing voor de MS Surface Pro inch tablets. De buis is 106 cm lang met een diameter van 37 mm. De vierkante voetplaat kan aan de grond gemonteerd worden en heeft een aluminium afdekplaat van 342 x 342 mm.

Veilig en snel openen en sluiten

De Box IT Slim tafelstandaard wordt geleverd met een 6 pin cylinder slot en 2 sleutels waarmee de MS Surface Pro 3 tot en met 7 eenvoudig uit de cassette genomen en weer teruggeplaatst kan worden. Master Key oplossingen zijn ook verkrijgbaar; zie maatwerk.

Modulair Slim Systemtm

De Slim MS Surface Pro vloerstandaard is modulair opgebouwd zodat onderdelen eenvoudig onderling inzetbaar zijn. Onderdelen kunnen achteraf bijbesteld en gemonteerd worden.

Bij het bestellen kiest u voor een kijkhoek van 30 of 45 graden.

De volgende onderdelen zijn optioneel:

  • 90 graden Turn Mount (landscape - portrait)
  • Wall en Desk Mount (vaste montage aan wand of tafel)
  • Base plate (ronde, vierkante of acryl voetplaat)
  • Wall mounting kit

Bedrading en bedienen

De Box IT Design MS Surface Pro vloerstandaard heeft toegang tot de aan/uit knop en deze is zelf in te stellen of deze wel of niet gebruikt kan worden. Aan de achterzijde zit een uitsparing voor de camera.

De laadkabel loopt volledig uit het zicht door de vloerstandaard naar de MS Surface Pro. Optioneel is het mogelijk wandmontage te monteren waarmee de vloerstandaard aard en nagelvast komt te staan.

Transport

Optioneel is een doos verkrijgbaar voor het veilig en makkelijk vervoeren van 1 of 2 stuks Slim MS Surface Pro vloerstandaards. Een geïntegreerd handvat maakt het makkelijk de doos te vervoeren.

Kleur en maatwerk

De Slim MS Surface Pro vloerstandaard is verkrijgbaar in geanodiseerd zilver of zwart. Tegen een meerprijs is het mogelijk de vloerstandaard in andere kleuren te anodiseren (behalve wit).

Daarnaast is het ook mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken of laseren, gebruik te maken van de audio uitgang van de MS Surface Pro of een cassette te laten maken voor uw eigen tablet.   

Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kijk dan op de Maatwerk pagina

ArtikelcodeSF45S3CPMC
ProducttypeStandaard
Categorieën Vloerstandaard 12-13 inch, MS Pro vloerstandaards, MS Go vloerstandaards, Box IT Design
Prijs (excl. BTW)€ 695,00
Prijs (incl. BTW)€ 840,95
BTW hoog (21%)€ 145,95
Merk Box IT
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten