Winkelmand

€ 649,00 € 785,29 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Bravour BR10 locker 10 is ideaal in een (leer)omgeving waar bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van de door de gebruikers zelf meegebrachte apparaten (BOYD: Bring Your Own Device).

VEILIG

De BR10 is van plaatstaal en ieder compartiment kan individueel afgesloten worden met een zelf in te stellen mechanisch pincode slot. Een masterkey wordt standaard meegeleverd zodat de beheerder ieder compartiment kan openen en de pin code opnieuw ingesteld kan worden.

Het instellen van de pincode kan door een knopje aan de binnenzijde van het deurtje ingedrukt te houden terwijl de pincode ingesteld wordt. Het deurtje wordt gesloten en op slot gedraaid. Vervolgens wordt het pincodeslot op willekeurige cijfers gezet.

LADEN

De BR10 heeft in ieder compartiment één stopcontact en twee USB poorten beschikbaar voor een lader of adapter. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker kast. Zodoende kan de tablet of laptop de volgende ochtend of de volgende les direct weer gebruikt worden. Alle drie de poorten kunnen tegelijkertijd gebruikt worden en er passen meerdere apparaten per vak.

AFMETINGEN

De compartimenten hebben een afmeting van 41d x 33,5b x 10,5h cm. Dit is voldoende voor alle tablets inclusief cover en vrijwel alle laptops tot minimaal 15,6 inch maar ook fietsaccu's kunnen veilig opgeborgen en geladen worden.

De kast zelf is 125h x 42b x 44,5d cm.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

 

ArtikelcodeBR10
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Lockers
Prijs (excl. btw)€ 649,00
Prijs (incl. btw)€ 785,29
BTW hoog (21%)€ 136,29
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten