€ 169,00 € 204,49 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De Durable universele tablet vloerstandaard zilver is geschikt voor tablets tussen de 7 en 13 inch met een dikte tot 8mm. De houder klemt zich … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Durable universele tablet vloerstandaard zilver is geschikt voor tablets tussen de 7 en 13 inch met een dikte tot 8mm. De houder klemt zich vast om de tablet. De opening is tussen de 160 en 275 mm groot. De tablet kan geroteerd worden van portrait naar landscape en vice versa. De tablet is eenvoudig uit te nemen en weer terug te plaatsen. Een kabelgootje aan de achterzijde kan gebruikt worden om de kabel weg te werken. Een verschuifbaar kunststof bakje kan gebruikt worden voor de meegeleverde USB verlengkabel aan te sluiten (zie video).

De houder zelf is van kunststof en de standaard en knikarm zijn gemaakt van staal en aluminium. Het scharnier is te bewegen tussen de 0 en 88 graden. Deze robuste universele standaard is geschikt voor vrijwel iedere tablet.

Het is ook mogelijk zowel de tablet als de gehele vloerstandaard te beveiligen tegen diefstal. Door het meegeleverde kunststof plaatje met tape tussen de klemmen te plaatsen en de schroef met de meegeleverde beveiligde sleutel vast te draaien zit de tablet muurvast in de houder. De Durable vloerstandaard zelf is voorzien van een Kensington sleuf zodat deze met een Kensington MiniSaver kabel vastgezet kan worden.

De Durable universele tablet vloerstandaard zilver is van oerdegelijke Duitse kwaliteit en heeft de Reddot Award 2018 gewonnen.

LET OP: niet geschikt om te gebruiken in combinatie met een tablet met hoes. Alleen de Kensington MiniSaver kabel past in de sleuf.

Aanbevolen producten