€ 139,00 € 168,19 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Air 1, 2 en Pro 9,7 antraciet is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Air 1, 2 en Pro 9,7 antraciet is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Air 1 en 2 en Pro 9,7 en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall voor iPad Air/Pro is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is antraciet gepoedercoat. De metalen achterzijde is voorzien van kabelgaatjes. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes, anti-glij voetjes en optioneel een pivot table met Kensington klik aansluiting. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad Air 1, 2 of Pro 9,7.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad Air 1,2 en Pro 9,7 antraciet is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Zowel aan de voorzijde als in de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de optioneel verkrijgbare pivot table geïnstalleerd wordt is de Windfall® voorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. Ook wordt dubbelzijdige tape meegeleverd om de pivot table vast te zetten op de ondergrond.

Tevens is de voet van de Windfall® tafelstandaard voorzien van een sleuf waarmee deze aard en nagelvast aan de ondergrond vastgeschroefd kan worden. 

DESIGN

De Heckler Windfall® tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad Air/Pro versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad Air/Pro tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 45 graden.

In het metalen frame aan de achterzijde lopen kabelgaatjes om de stroomkabel te geleiden en beveiligen. 

BEVESTIGING

Er zijn diverse bevestigingsmogelijkheden leverbaard. Zodoende voldoet de standaard altijd aan de verwachtingen. Bekijk de video voor alle bevestigingsmethoden.

  • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
  • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Windfall® op zijn plaats blijft staan.
  • Gleuf: in de voet van de standaard zit een gleuf waarmee deze met behulp van schroeven vastgezet kan worden aan de ondergrond (niet meegeleverd)
  • Pivot table: (optioneel) de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Windfall® rond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
  • Pivot tack: (optioneel) met behulp van een pin met borgpen kan deze aan een tafel vastgezet worden. De pin is hol zodat een kabel erdoorheen gevoerd kan worden. Aan de onderzijde is de pin optioneel vast te zetten met een hangslot.

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® tafelstandaard antraciet
  • 4x vilten voet
  • 4x ant-glij voet
  • 4x foam inzetstukjes voor iPad Air2
  • Veiligheids inbussleutel

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Heckler en de producten.

ArtikelcodeH458X-BG
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 9-11 inch, iPad 9,7" tafelstandaard, iPad Air 1/2 tafelstandaards, Heckler Design tafelstandaards
Prijs (excl. btw)€ 139,00
Prijs (incl. btw)€ 168,19
BTW hoog (21%)€ 29,19
Merk Heckler
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten