€ 219,00 € 264,99 Inc.
Levertijd 5 werkdagen
De Heckler Zoom Rooms Console voor de iPad 10,2 (2019) is een echte design standaard ontwikkeld voor en in samenwerking met Zoom Rooms. Deze tablet … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Heckler Zoom Rooms Console voor de iPad 10,2 (2019) is een echte design standaard ontwikkeld voor en in samenwerking met Zoom Rooms. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad 10,2 (2019) en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Heckler Zoom Rooms Consolevoor iPad 10,2 (2019) is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De Heckler Zoom Rooms Consolewordt gebruikt in combinatie met de Zoom Rooms software. De hoek van 30 graden is ideaal om te typen of de iPad te bedienen. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes of anti-glij voetjes. De Console is voorzien van een Kensington aansluiting. Hiermee kan de standaard beveiligd worden tegen diefstal.

De best doordachte en mooiste design console voor de iPad 10,2 (2019) modellen in combinatie met Zoom Rooms. Heckler artikel nummers:

  • H601 BG
  • H612 BG

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Zoom Rooms Console voor de iPad 10,2 (2019) is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Aan de achterzijde van de standaard zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington Clicksafe kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. Deze kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde vastgezet worden.

Tevens zitten er uitsparingen in de metalen houders voor het beveiligen van de stroomkabel e.d.

DESIGN

De Heckler Zoom Rooms Consoleis een echte design standaard die het design van de iPad versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Heckler Zoom Rooms Consolewordt geproduceerd in de USA.

De Heckler Zoom Rooms Console is ontwikkeld in samenwerking met Zoom Rooms voor het meest optimale design. De kijkhoek is 30 graden en ideaal om de iPad te bedienen tijdens video conferencing maar laag genoeg zodat de Zoom Console niet te veel in het zicht staat. 

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie.

IN DE DOOS

  • Heckler Zoom Rooms Console tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • VESA montage middelen (75 en 100)
  • Veiligheids inbussleutel
  • Beugel voor het vastzetten van de PoE adapter
  • Plaatje het vastzetten van de kabel

Optioneel is een PoE upgrade kit beschikbaar om zowel stroom als data via een netwerkkabel voor de iPad beschikbaar te hebben. 

ArtikelcodeH601BG
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 9-11 inch, iPad 10,2 tafelstandaards, Heckler Design tafelstandaards
Prijs (excl. BTW)€ 219,00
Prijs (incl. BTW)€ 264,99
BTW hoog (21%)€ 45,99
Merk Heckler
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten