U kunt de security display producten van Security Display Solutions ook huren als u uw materiaal tijdelijk wilt beveiligen zoals voor een beurs of tijdelijke expositie. Kijk voor de producten die te huur zijn onder de categorie: "Huren".

KOSTEN
De kosten voor het huren van materiaal is afhankelijk van het aantal dagen dat u huurt. Het betreft een X% van het koopbedrag exclusief BTW per dag. U betaalt de volledige factuur vooraf en ontvangt het restant bedrag, min de verzendkosten, na retour ontvangst terug op uw rekening. Het aantal dagen dat in rekening wordt gebracht loopt van de dag na het tekenen voor ontvangst van de huurmaterialen tot en met de dag voor retour ontvangst van de goederen door Security Display Solutions.

Voorbeeld: u huurt de materialen ter waarde van 100 Euro excl.BTW en verzendkosten voor een beurs van 3 dagen die loopt van de 15e tot en met de 17e. U richt uw stand in op de 14e en wilt de materialen deze dag ontvangen. U ontvangt een factuur voor de nieuwwaarde van de goederen en maakt het bedrag als borg over op onze rekening. Wij verzenden de order op de 13e zodat u deze op de 14e ontvangt. U stuurt de goederen retour op de dag na de beurs, de 18e, zodat wij deze de 19e retour ontvangen. De huurtermijn loopt dan van de 15e tot en met de 18e, in totaal 4 dagen x 7% is 28% van 100 Euro = 28 Euro excl.BTW. De kosten van het retour zenden zijn voor de huurder. We maken het bedrag minus de huur- en verzendkosten binnen een week over op uw rekening.

Aantal dagen percentage

  • 1 - 15% = 15%
  • 2 - 10% = 20%
  • 3 - 8% = 24%
  • 4 - 7% = 28%
  • >5 - 6% = 30%


VOORDELEN HUREN

Flexibiliteit: u kunt de producten op werkdagen binnen 24 uur geleverd krijgen en kunt de huurtermijn beëindigen wanneer u dat wilt.

  • Geen investering: door de korte termijn en variabele huurkosten is huren een kostenbewuste keuze. Er zit immers geen kapitaal 'vast' in goederen.
  • Geen onderhoud- en opslagkosten.
  • Er worden altijd kwalitatief goede producten geleverd die voldoen aan de laatste kwaliteit- en veiligheidseisen.
  • De verhuurproducten zijn uit voorraad leverbaar (tenzij alles verhuurd is).

ADVIES
Onze medewerkers adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neemt u contact op met 024 - 641 74 94, stuur een e-mail aan info@sediso.com of vul ons contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.