€ 1.595,00 € 1.929,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan, transporteren en laden van tablets, Chromebooks en laptops tot en met 15,6 inch heeft Kensington een universele beveiligingskast ontworpen. De kast … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan, transporteren en laden van tablets, Chromebooks en laptops tot en met 15,6 inch heeft Kensington een universele beveiligingskast ontworpen. De kast is gemaakt van metaal en heeft een voor-en achterpaneel die afsluitbaar zijn met hangsloten (niet meegeleverd).

De kast is voorzien van 4 zwenkwielen waarvan 2 voorzien zijn van een rem. Aan de achterzijde zit een handvat om de kast goed vast te kunnen pakken. De AC adapters worden via een aparte deur aan de achterzijde van de kar geplaatst. De snoeren kunnen via naar voren worden geleid.

De interne stopcontacten zijn voorzien van een overspanningsbeveiliging. De kar kan vastgelegd worden met behulp van de separaat verkrijgbare kabel met oog en hangslot.

GESCHIKT VOOR 32 APPARATEN TOT 15,6 INCH

In de Kensington beveiligde laptop- en tabletkar passen maximaal 32 apparaten tot en met 15,6 inch. De kar is geschikt voor vrijwel alle tablets met of zonder beschermhoes, Chromebooks en laptops. De kar is voorzien van 32 stopcontacten. De kar is dan ook geschikt om verschillende apparaten in op te slaan en beveiligen tegen diefstal. De afmetingen per vak zijn 38,9 x 32,5 x 3,4 cm.

De Kensington tablet en laptop kar is voorzien van 4 zwenkwielen en een handvat voor het eenvoudig verplaatsen. 2 wielen zijn voorzien van remmen. 

De kast wordt afgesloten met behulp van een hangslot dat optioneel verkrijgbaar is. De afmetingen van de kast zijn 56 cm breed, 82,5 cm hoog en 72,5 cm diep. De kar kan vastgelegd worden met behulp van de optioneel verkrijgbare beveiligingskabel.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 32 TABLETS, CHROMEBOOKS OF LAPTOPS

De kast wordt geleverd met 32 ingebouwde stopcontacten voor het aansluiten van de eigen AC adapters of USB laders. Het plaatsen van de adapters gaat via de achterzijde van de kar die via een aparte afsluitbare deur is te bereiken. Er zijn beugels voorzien voor het plaatsen van de adapters. 

het achterste paneel wordt eveneens afgesloten middels een hangslot. De kast is voorzien van ventilatiegaten om oververhitting tegen te gaan. De kar kan van stroom voorzien worden via de aan-uit knop aan de voorzijde. Het intelligente laadsysteem zorgt ervoor dat de apparaten die het hardst stroom nodig hebben het eerst geladen worden.

KABELMANAGEMENT SYSTEEM

De kabels van de AC adapters worden via het achterste compartiment naar voren gebracht. Iedere schapverdeler is voorzien van kabelklemmen zodat de kabels netjes georganiseerd kunnen worden. 

ArtikelcodeK62327EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, Kensington laptopkasten, Kensington producten
Prijs (excl. btw)€ 1.595,00
Prijs (incl. btw)€ 1.929,95
BTW hoog (21%)€ 334,95
Minimum bestelhoeveelheid 1