€ 1.850,00 € 2.238,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De belangrijkste punten van de LapCabby LYTE Double Door 32 Chromebook: Geschikt voor het opslaan en laden van 32 Chromebooks tot 14 inch Afsluitbaar met … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De belangrijkste punten van de LapCabby LYTE Double Door 32 Chromebook:

  • Geschikt voor het opslaan en laden van 32 Chromebooks tot 14 inch
  • Afsluitbaar met een sleutelslot
  • Separaat afsluitbaar vak voor AC adapters 
  • Gaten met cableclips voor het vastzetten en inkorten van kabels
  • Geschikt voor laptops tot 14" Chromebooks en tablets
  • Kant en klaar geleverd
  • Passieve luchtcirculatie dus fluisterstil
  • Voorzien van omni-directionele wielen

VEILIG

De LapCabby LYTE Double Door 32 Chromebook kar is voorzien van twee vakken met 32 metalen planken die afgesloten kunnen worden middels een sleutelslot. 

Daarnaast heeft de LYTE kar een separaat afsluitbaar vak voor de laders van de apparaten. Een gat tussen het laadcompartiment en opslagcompartiment is voorzien van een innovatieve cableclip waarmee de kabel vastgezet kan worden. Zodoende kunnen er nooit kabels of laders verdwijnen en is het gedeelte met elektriciteit onbereikbaar voor kinderhanden.

LADEN

Aan de achterzijde is een separaat compartiment bereikbaar voor het opbergen van de AC adapters. Tevens kunnen hier de stekkers in de stopcontacten gestoken worden. Via ventilatieroosters aan de achterzijde is er voldoende passieve ventilatie om overhitting te voorkomen.

Laadt alle apparaten tegelijk op. Het Power 7-beheersysteem beheert het stroomverbruik om ervoor te zorgen dat stroompieken niet optreden en alle apparaten efficiënt worden opgeladen. Power 7 beschikt over een geavanceerde timer voor drie verschillende laadschema's per dag, 7 dagen per week. De stekkerdozen schakelen één voor één aan om overspanning te voorkomen.

AFMETINGEN

De afmetingen van een compartiment zijn B300 x D410 x H380 mm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets, netbooks en Chromebooks tot 14 inch met of zonder beschermhoes. 

De LYTE Double Door 32 Chromebook heeft de afmetingen B822 x D672 x H840 mm.

De kar is gemaakt van geperst en gelamineerd hout. Het frontje van het laadgedeelte en de handgreep zijn blauw. Afmetingen van de AC Adapter ruimte: B300 x D65 x H70 mm.

ArtikelcodeLYT32DDCBMSMBP7BL
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkarren, LapCabby laptopkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.850,00
Prijs (incl. btw)€ 2.238,50
BTW hoog (21%)€ 388,50
Minimum bestelhoeveelheid 1