€ 1.695,00 € 2.050,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De UniCabby 20H heeft vaste planken en is alleen in het blauw verkrijgbaar. Belangrijkste punten van de UniCabby 20H voor tablets: Geschikt voor 20 tablets … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De UniCabby 20H heeft vaste planken en is alleen in het blauw verkrijgbaar. 

Belangrijkste punten van de UniCabby 20H voor tablets:

 • Geschikt voor 20 tablets met of zonder hoes of 20 Chromebooks of laptops tot 14 inch.
 • Horizontale ligging van de tablets.
 • Ieder plank is voorzien van een 5 punts kabel management systeem.
 • Voorzien van vaste planken die iets schuin weglopen
 • Voorzien van een intelligent energie management systeem.
 • Afgesloten separate vakken voor het opbergen van de USB laders of AC adapters.
 • Passieve ventilatiesysteem gaat oververhitting tegen.
 • Voorzien van handige grepen.
 • Hoeken voorzien van schok absorberende bumpers.
 • Grote stabiele wielen met slot functie.
 • 2 punts sluitmechanisme voor veilige opslag.
 • Innovatief kabel management systeem.
 • Geen uitstekende delen en sleutelslot aan bovenzijde.

DOORDACHT DESIGN

De UniCabby 20H van LapCabby is geschikt voor het veilig opslaan en laden van 20 tablets met of zonder beschermhoes of 20 Chromebooks of laptops tot 14 inch. Het frame is gemaakt van gelast staal. De beschikbare ruimte per tablet is B350 x D255 x H30 mm. De kar zelf is B620 x D510 x H1180 mm. De deurhendels zijn geïntegreerd en er zijn geen uitstekende delen.

De grote handels aan de bovenzijde maken het eenvoudig de UniCabby 20H te verplaatsen. Bumpers op de hoeken van de kar zorgen voor schokabsorptie. De grote en extra sterke gelaagde wielen zorgen voor geluidloos transport en maximaal trillingsvrij transport.

De handgrepen, deurhendels en ventilatieroosters zijn alleen verkrijgbaar in blauw.

EFFICIËNT LADEN

De UniCabby 20H is voorzien van een intelligent laadsysteem. Dit zorgt ervoor dat de stroom uitgeschakeld wordt zodra alle apparaten geladen zijn. Daarnaast schakelt het systeem zichzelf uit in geval van oververhitting. Ook worden de apparaten gefaseerd geladen, met enkele seconden pauze, zodat er geen overbelasting van het stroomnetwerk optreedt. Er zit een timer op waarmee zelf een laadprogramma ingesteld kan worden. De stekker aan de buitenzijde is voorzien van een "struikelvrije" aansluiting.

De kast is zo ontworpen dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van passieve ventilatie. Dit wil zeggen dat er geen extra ventilatoren in de kast zitten zodat het laden snel en geruisloos plaats kan vinden.

KABELMANAGEMENT

De laders worden opgeslagen in een aparte ruimte aan de achterkant van de UniCabby 20H. De achterkant is te openen via een verborgen handel in de kast zelf.

Via deze ruimte is het mogelijk de kabels netjes te organiseren zodat de aansluiting dicht bij de apparaten zit en er geen overbodige kabel zichtbaar is. 

VEILIG EN COMPLEET

Tablets, Chromebooks en laptops tot 14 inch zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging in de UniCabby 20H. Het sleutelslot zit aan de bovenzijde van de kar zodat de kans op het afbreken van de sleutel minimaal is. De deuren worden op twee punten vergerendeld. De kar wordt compleet geleverd dus er kan, na het inrichten, direct gebruik van gemaakt worden.

ArtikelcodeUNI20H
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, LapCabby tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.695,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.050,95
BTW hoog (21%)€ 355,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten