€ 1.595,00 € 1.929,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze lockers zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. LEBA heeft in de vorm van de BYOD (Bring Your Own Device) NoteLocker 8, 10 of 12 de oplossing.

De Leba BYOD NoteLocker tablet of laptop charging locker 8,10 of 12 is een kast met 8,10 of 12 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 42d x 36b x 11h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets en laptops inclusief beschermhoes. Ieder compartiment beschikt over twee eigen stopcontacten zodat het mogelijk is twee (USB) laders te installeren zodat de tablet en/of laptop en/of smartphone geladen kunnen worden.

De Kitlock sloten zijn ingesteld voor public use wat wil zeggen dat de lockers weer beschikbaar komen nadat een gebruiker zijn pincode heeft gebruikt. Door de pincode 2x te gebruiken wordt het slot vergrendeld.

De Leba BYOD NoteLocker zwart is ideaal in een (leer)omgeving waar gebruik gemaakt wordt van de door de gebruikers zelf meegebrachte apparaten (BOYD: Bring Your Own Device). 

VEILIG

De LEBA BYOD NoteLocker is van plaatstaal en ieder compartiment kan individueel afgesloten worden. De BYOD NoteLocker wordt geleverd met 8, 10 of 12 Kitlock sloten waarmee gebruikers hun eigen pincode aanmaken. Door de code 2x in te toetsen wordt het compartiment afgesloten. Nogmaals de pincode invoeren geeft het compartiment vrij voor de volgende gebruiker.

Het slot is op 2xAAA batterijen 15000x te openen. Na de "low battery" melding is het slot nog 100x te  gebruiken.

LADEN

De LEBA NoteLocker heeft in ieder compartiment twee stopcontact beschikbaar voor een lader en/of adapter. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de tablet en/of laptop en/of smartphone na een tijdje laden weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De compartimenten hebben een afmeting van 42,5d x 31b x 11h cm. Dit is voldoende voor alle tablets inclusief cover en vrijwel alle laptops.

De kast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

  • LEBA NoteLocker 8 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 40b x 124h cm en weegt 34 kg
  • LEBA NoteLocker 10 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 40b x 149h cm en weegt 39 kg
  • LEBA NoteLocker 12 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 40b x 175h cm en weegt 47 kg

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Let op: de lockers worden als eenvoudig af te monteren pakket afgeleverd om beschadigingen gedurende transport te voorkomen.

Artikelcode1000010X
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Laptop lockers, Leba lockers
Prijs (excl. BTW)€ 1.595,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.929,95
BTW hoog (21%)€ 334,95
Minimum bestelhoeveelheid 1