€ 1.775,00 € 2.147,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptop- en tabletkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart UniFit tablet lijn is specifiek ontwikkeld voor tablets. Er is een versie voor 24 of 32 tablets in hoezen. De schapmaat van de NoteCart UniFit tablet is 54b x 39d cm. De hoogte tussen de planken bij de versies 24 en 32 is 5,5 cm. Er liggen 2 tablets of Chromebooks van maximaal 14 inch naast elkaar op een schap.

De NoteCart Classic tabletkar is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het compartiment. De elektra is verwerkt aan de achterzijde en bereikbaar via een apart afsluitbaar compartiment.

Een timer en muurbeugel om de kar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart tablet is voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de laptops.

De NoteCart Classic Tablet lijn is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen. Deze lijn voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van tablets tot 14" op scholen. Dit is in het design uitgewerkt in de vorm van de duwstangen, wielen, vorm en gewicht zodat het manoeuvreren met de NoteCart eenvoudig is.

OPSLAG 

De Leba NoteCart UniFit Tablet is in 2 varianten verkrijgbaar afhankelijk van het aantal tablets dat opgeslagen kan worden:

  • NoteCart UniFit 24 voor 24 tablets met afmetingen 106,5h x 80,5b x 62,5d cm en 79 kg zwaar
  • NoteCart UniFit 32 voor 32 tablets met afmetingen 132,5h x 80,5b x 62,5d cm en 92 kg zwaar

LADEN

De tablets worden geladen met behulp van de eigen adapters van de tablets. Deze worden in een separaat toegankelijk compartiment geplaatst. De adapters worden aangesloten op de aanwezige stopcontacten. De kabels worden naar de laptops geleidt en vastgezet met kabelclips. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart UniFit tablet is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de tabletkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De tablets liggen vlak op de planken hetgeen een veilige manier is om tablets te vervoeren.

VEILIG

De NoteCart UniFit tablet is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart UniFit tablet wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de tabletkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart UniFit tablet is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de tablets tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

Artikelcode10000194-5
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Leba tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.775,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.147,75
BTW hoog (21%)€ 372,75
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten