Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.499,00 Excl. BTW € 1.813,79 Incl. BTW

LEBA NoteCart Classic tablet 24 en 32

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.499,00 Excl. BTW € 1.813,79 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptop- en tabletkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart Classic tablet lijn is specifiek ontwikkeld voor tablets. Er is een versie voor 24, 32 of 40 tablets. De schapmaat van de NoteCart Classic tablet is 53,9b x 38d. De hoogte bij de versies 24 en 32 is 6 cm. Bij de 40 is er 4,5 cm ruimte tussen de schappen. Er liggen 2 tablets naast elkaar op een schap.

De NoteCart Classic tabletkar is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het compartiment. De elektra is verwerkt aan de achterzijde en bereikbaar via een apart afsluitbaar compartiment.

Een timer en muurbeugel om de kar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart tablet is voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de laptops.

Beschrijving

Details

De NoteCart Classic Tablet lijn is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen. Deze lijn voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van tablets tot 12" op scholen. Dit is in het design uitgewerkt in de vorm van de duwstangen, wielen, vorm en gewicht zodat het manoeuvreren met de NoteCart eenvoudig is.

OPSLAG 

De Leba NoteCart Classic Tablet is in 3 varianten verkrijgbaar afhankelijk van het aantal tablets dat opgeslagen kan worden:

  • NoteCart Classic 24 voor 24 tablets met afmetingen 108h x 60b x 60d cm en 55 kg zwaar
  • NoteCart Classic 32 voor 32 tablets met afmetingen 136,5h x 60b x 60d cm en 65 kg zwaar

De afmetingen van het laptopvak:

  • NoteCart Classic 24 en 32 met afmetingen 53,9b x 38d x 6h cm (2x tablet per plank)

LADEN

De tablets worden geladen met behulp van de eigen adapters van de tablets. Deze worden in een separaat toegankelijk compartiment geplaatst. De adapters worden aangesloten op de aanwezige stopcontacten. De kabels worden naar de laptops geleidt en vastgezet met kabelclips. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart Classic tablet is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de tabletkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De tablets liggen vlak op de planken hetgeen een veilige manier is om tablets te vervoeren.

In het geval van meerdere tabletkarren is het mogelijk iedere kar te voorzien van een eigen kleurcode in de vorm van een gekleurde ring rondom het slot.

VEILIG

De NoteCart Classic tablet is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart Classic tablet wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de tabletkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart Classic tablet is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de tablets tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

MEER INFORMATIE

Folder van LEBA NoteCart Classic Tablet 24

Folder van LEBA NoteCart Classic tablet 32

Meer informatie over LEBA en de producten

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 100000
Prijs incl.BTW € 1.813,79
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk LEBA
Aantal apparaten 32
Hoogte (cm) 108 / 136,5
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Gewicht 55 / 65 / 67 kg
Kleur Zwart
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Wellicht ook interessant