€ 1.295,00 € 1.566,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart Flex is zelf te configureren naar uw specifieke wensen en eisen. De kar heeft 2 planken met schapverdelers waarvan de breedte zelf in te stellen is. De minimale breedte tussen twee verdelers is 2 cm. De tablets of Chromebooks worden per plank verticaal opgeborgen. De maximale afmeting is 39 x 30 cm.

De elektra is verwerkt aan de achterzijde en bereikbaar via een apart afsluitbaar compartiment. Hier is voldoende ruimte voor 32 adapters. 

Een timer, fan (alleen bij Chromebooks) en muurbeugel om de kar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De NoteCart Flex is zelf grotendeels samen te stellen en voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van tablets en/of Chromebooks op scholen. Dit is in het design uitgewerkt in de vorm van de duwstangen, wielen, vorm en gewicht zodat het manoeuvreren met de NoteCart Flex eenvoudig is.

OPSLAG 

De Leba NoteCart Flex is voorzien van 2 planken waarop verdelers aangebracht worden. Er worden standaard 32 dividers meegeleverd.

De onderlinge afstand is zelf te bepalen met een minimum van 2 cm. Er kunnen maximaal 18 dividers op één plank. De breedte van de plank is 37 cm en de maximale hoogte is 28 cm.

LADEN

Aan de achterzijde van de kar bevindt zich het separaat toegankelijke elektrische compartiment. Hier is voldoende ruimte om maximaal 32 adapters op te bergen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart Flex Snappet is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel.

VEILIG

De NoteCart Flex is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; twee metalen beugels die met keilbouten in een muur worden bevestigd. De NoteCart Flex wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart Flex 32 is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de laptops tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

Artikelcode10000219
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, Leba laptopkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.295,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.566,95
BTW hoog (21%)€ 271,95
Minimum bestelhoeveelheid 1