€ 2.675,00 € 3.236,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart UniFit 32 is specifiek ontwikkeld voor laptops en Chromebooks vanaf 13 inch tot en met 17 inch. De schapmaat van de NoteCart UniFit met vaste planken is 78b x 43,6d x 5,4h cm. De NoteCart UniFit is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het notebook compartiment. 

Een timer en muurbeugel om de laptopkar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Handvaten aan weerszijden, en de 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. 2 van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart UniFit 32 is voorzien van intelligente power management technologie die ervoor zorgt dat de stoppen niet doorslaan bij het aansluiten van de kar op het stopcontact.

De NoteCart Unifit 32 is verkrijgbaar met 16 vaste planken. De planken zijn groot genoeg om 2 laptops, Chromebooks of tablets tot maximaal 17 inch kwijt te kunnen. Er zijn altijd voldoende aansluitingen aanwezig (32x).

De NoteCart UniFit lijn is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen. Deze lijn voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslag, laden en transporteren van laptops op scholen. 

OPSLAG 

NoteCart UniFit 32 met vaste planken voor 32 tablets of Chromebooks tot 17 inch met afmetingen 135h x 105b x 70d cm en 130 kg zwaar

De schapmaat van de NoteCart UniFit 32 met vaste planken is 78b x 43,6d x 5,4h cm. Er worden 2 apparaten per plank opgeborgen.

De bovenkant van de laptopkar is voorzien van een rand en rubberen mat zodat deze geschikt is voor het plaatsen van een projector, printer, laptop of ander accessoire.

LADEN

De tablets of Chromebooks worden geladen met behulp van de eigen adapters. Deze worden op separaat toegankelijke plankjes geplaatst achter de vakken via een apart toegankelijke deur met cilinderslot aan de achterzijde. De adapters worden aangesloten op de 2x16 aanwezige stopcontacten. De laadkabels worden naar de tablets en/of Chromebooks geleidt. De kar kan belast worden met 16A en 3600 Watt. Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

Een timer is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt voor het optimaal laden van de apparatuur en een optimale levensduur van de batterij. De timer is voor iedere dag van de week te programmeren. De timer wordt geadviseerd indien u gebruik gaat maken van apparaten die zichzelf niet uitschakelen nadat de batterij volledig is geladen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart UniFit 32 is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel. De laptops liggen vlak op de planken hetgeen de veiligste manier is om laptops te vervoeren. De kar heeft afgeronde hoeken voor de veiligheid.

VEILIG

De NoteCart UniFit is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart UniFit wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart UniFit 32 is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de apparatuur tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk van de school niet overbelast raakt.

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

Artikelcode10000185
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, Leba laptopkarren
Prijs (excl. BTW)€ 2.675,00
Prijs (incl. BTW)€ 3.236,75
BTW hoog (21%)€ 561,75
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten