Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 949,00 Excl. BTW € 1.148,29 Incl. BTW

LocknCharge Putnam Charging station 8

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 949,00 Excl. BTW € 1.148,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Putnam Charging Station 8 is een beveiligd opslag- en oplaadstation voor tablets en specifiek iPads. Het product bevat een beveiligd vak met 8 vakken van B21,5 x D25,4 x H3,1 cm voor 8 tablets. Elk vak heeft een 5V USB-laadpoort met 2.4A laadstroom een een LED lamp met de status (volledig geladen, laden, geen tablet).

Gebruikers van het systeem voeren een 4-cijferige pincode in om de kluis te vergrendelen en ontgrendelen. De meegeleverde wandbeveiliging zorgt ervoor dat de kast niet om kan vallen. Los verkrijgbaar is een voet met sleutelslot om de Putnam charging station op te zetten. Ook los verkrijgbaar is een wandbeugel zodat de gehele kast aan de wand gehangen kan worden.

De Putnam charging station wordt ook geleverd met 8 korte iPad Lightning laadkabels.

Beschrijving

Details

VEILIG

De LocknCharge Putnam Charging Station is voorzien van een compartiment met 8 vakken voor 8 iPads of andere tablets. De deur van het compartimenten wordt afgesloten met een cijferslot. De beheerder heeft een masterkey tool om een vergeten code te kunnen achterhalen. 

LADEN

De LocknCharge Putnam Charging Station kan 8 tablets gelijktijdig laden met 2,4A. Een LED lamp aan de voorzijde geeft per tablet aan of deze geladen wordt, volledig geladen is of dat er geen tablet is aangesloten. Ieder vak heeft een eigen USB poort (2,4A) beschikbaar.

Los verkrijgbaar is een voet (pedestal) die voorzien is van 2 stroomkabels zodat tot 2 stuks gestapelde Putnam Charging Stations via de pedestal van stroom worden voorzien en er maar 1 stopcontact nodig is. 

AFMETINGEN

De 8 compartimenten meten B21,5 x D25,4 x H3,1 cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 10 inch. De kast zelf meet H37,8 x B31,1 x D35,41 cm en weegt 10 kg.

De Putnam charging station 8 is gemaakt van metaal.

IN DE DOOS

  • Putnam Charging Station
  • Wandbevestiging tegen kantelen
  • 8 korte iPad Lightning kabels
  • Stickers genummerd 1 t/m 8
  • 3m stroomsnoer
  • Masterkey gereedschap voor codeslot
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer LNC10178
Prijs incl.BTW € 1.148,29
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk LocknCharge
Aantal apparaten 8
Hoogte (cm) 37,8
Breedte (cm) 31,1
Diepte (cm) 35,4
Gewicht 10 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via ingebouwde adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Incl. 10 stuks extra korte Lightning kabels
Video

Handleiding

Wellicht ook interessant