€ 164,00 € 198,44 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Maclocks Mac Studio security stand is een elegante manier om de Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. De Mac Studio wordt op de standaard … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Maclocks Mac Studio security stand is een elegante manier om de Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. De Mac Studio wordt op de standaard geplaatst waarbij alle poorten vrij toegankelijk blijven. Met een optioneel verkrijgbare kabel met sleutelslot wordt de Mac Studio via de Kensington sleuf aan de onderzijde aan de houder bevestigd.

Optioneel is het mogelijk een gekrulde kabel met duo slot mee te bestellen (zie afbeeldingen). Hiermee wordt de Mac Studio aan de security stand verankerd. De Security Stand kan aan de ondergrond geplakt of geschroefd worden.

In plaats van een kabel met sleutelslot kan ook een cijfercodeslot besteld worden. Is er geen mogelijkheid de kabel ergens aan vast te leggen, of u wilt een elegantere oplossing, bestel dan het Compulocks ankerpunt om de kabel aan vast te leggen.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Security Mac Studio Security Stand van Maclocks is een goede optie om de Mac Studio te beveiligen tegen diefstal. Zowel de Mac Studio Security Stand als de Mac Studio hebben een Kensington sleuf voor een Kensington kabel. MacLocks heeft een korte gekrulde kabel met 2 slothoofden om deze twee aan elkaar te bevestigen. De Security Stand kan aan de ondergrond vastgeplakt of geschroefd worden zodat een diefstal bestendige oplossing ontstaat.

MAKKELIJK MONTEREN

De Security Stand is voorzien van dubbelzijdige tape en schroefgaten om deze tegen ieder oppervlak te kunnen bevestigen. De Mac Studio wordt op de Stand geplaatst en door middel van een optioneel verkrijgbaar Kensington kabel vastgezet. Dit kan aan de Security Stand middels een speciale korte gekrulde kabel met 2 slothoofden of direct aan de Mac Studio waarbij de kabel vastgelegd wordt aan een vast object of ankerpunt. 

VOLLEDIG TOEGANKELIJK

Uiteraard zijn alle poorten vrij toegankelijk en zorgt de Security Stand bovendien voor voldoende koeling van de Mac Studio. Tevens blijft de WiFi ontvangst ongehinderd.

UNIEKE BEVEILIGING

De Mac Studio Security Stand is een uniek beveiligingssysteem tegen diefstal. Een goede manier om uw kostbare Mac Studio systemen op kantoor, studio, beurs of thuis te beveiligen tegen diefstal.

De Mac Studio Security Stand set bevat: 

  • Mac Studio Security Stand
  • Schroeven
  • Tape
ArtikelcodeMSSTD01
ProducttypeKabels
Categorieën Apple Mac Studio, Maclocks Apple beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 164,00
Prijs (incl. btw)€ 198,44
BTW hoog (21%)€ 34,44
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten