€ 1.990,00 € 2.407,90 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de CartiPad Duo opslag- en beveiligingskast ontworpen. Er kunnen 30 tablets in geplaatst worden van … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de CartiPad Duo opslag- en beveiligingskast ontworpen. Er kunnen 30 tablets in geplaatst worden van 13 inch of kleiner. De kast wordt geleverd met een kar zodat deze verplaatsbaar wordt. Deze combinatie bestaat uit 2 Maclocks Solo kasten en 1 kar. 

De kasten zijn ook weer los te schroeven en kunnen dan bevestigd worden aan een muur of op een bureau/tafel. U maakt gebruik van de originele kabels en laders. De deur kan afgesloten en op slot gedraaid worden. Geen rondslingerende en lege tablets meer op kantoor of school.

GESCHIKT VOOR 30 TABLETS TOT 13 INCH

In de CartiPad DUO van Compulocks kunnen tot maximaal 30 tablets tot maximaal 13 inch geplaatst worden. Op de afdekplaat in de kast kan aangegeven worden van wie welke tablet is door er een naamsticker op te plakken. 

De Maclocks CartiPad DUO is gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen en voozien van voldoende ventilatie sleuven om de tablets tegen oververhitting te beschermen. Tevens blijven ze ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 30 TABLETS

Er worden geen kabels of laders meegeleverd. De originele laders en kabels kunnen gebruikt worden om via de interne stopcontacten de tablets of netbooks te laden. 

STAPELBAAR EN VERPLAATSBAAR

De afmetingen van een losse kast zijn 45,7 cm breed, 35,6 cm hoog en 35,6 cm diep. De kar met kasten heeft de afmetingen 55 cm breed, 99 cm hoog en 45,8 cm diep. Het gewicht van de kasten is 22,6 kg en van de kar 7,7 kg. Samen wegen ze 30,3 kg. De kasten kunnen van de kar gehaald worden en eventueel ook aan een muur worden bevestigd. De verplaatsbare kar is voorzien van 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen. 

MODULAIR

Samen met de seperaat verkrijgbare CARTIPAD is van de MacLocks CL-SOLO tabletkast een tabletkar te maken. Met 2 stuks CL-SOLO kunt u zelfs een kar maken geschikt voor 30 tablets. De kasten zijn eenvoudig los te schroeven en ook weer te gebruiken als wandkast.

Optioneel verkrijgbaar met:

  • USB HUB laden+sync.: 20 poort USB hub voor laden en synchroniseren met 3m kabel geschikt voor alle tablets met overspanningsbeveiliging.
  • Bodemverhoger: foam platen op maat gesneden voor het verhogen van de bodem voor 7 en 8 inch tablets zodat ze beter geklemd worden in de houders en makkelijker uit de kast te nemen zijn.
  • Wandmontage: 8 stuks schroefdraad bouten met pluggen voor het monteren van de MacLocks tablet kast aan een houten of stenen wand.
  • Nummer stickers: nummer alle tablets en de positie in de kast(en) zodat in één oogopslag is te zien welke tablet ontbreekt.
ArtikelcodeCL-DUO-EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Maclocks tabletkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.990,00
Prijs (incl. btw)€ 2.407,90
BTW hoog (21%)€ 417,90
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten