Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 39,95 Excl. BTW € 48,34 Incl. BTW

Maclocks Ledge voor MacBook PRO 13 en 15 inch TOUCH

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 39,95 Excl. BTW € 48,34 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zoals u weet ontbreekt er de mogelijkheid om uw Apple MacBook PRO 13 en 15 inch TOUCH mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een groot probleem want Apple producten zijn erg gewild. Hoe voorkomt u diefstal van uw MacBook PRO TOUCH als u even van uw (flexibele) werkplek bent?

Maclocks is specialist op het gebied van beveiliging van Apple producten. Met de introductie van het nieuwe Ledge beveiligingssysteem voor de Apple MacBook PRO 13 en 15 inch TOUCH is er eindelijk een elegante manier om uw MacBook PRO TOUCH te beveiligen tegen diefstal.

Beschrijving

Details

De beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht luchtvaart aluminium Kensington "hoekje" met een Kensington uitsparing en een kabel met sleutelslot of cijferslot. De Ledge schroeft u met behulp van de meegeleverde schroevendraaier en schroef op de plaats van een origineel schroefgat in uw MacBook PRO 13 of 15 inch met TOUCH display. Tevens plakt u de meegeleverde rubber voetjes op de plek van de originele voetjes aan de achterzijde.

Zit de Ledge op zijn plaats dan gebruikt u de meegeleverde stalen kabel met lus, met een lengte van 183 cm, om de MacBook PRO TOUCH aan een object vast te leggen. De code van het cijferslot stelt u zelf in. 

Deze elegante beveiliging past volledig bij het dunne ontwerp van de MacBook PRO 13 en 15 inch TOUCH en zit op geen enkele manier in de weg. Een onmisbaar accessoire om uw kostbare MacBook PRO TOUCH tegen gelegenheidsdiefstal te beveiligen.

De verpakking bevat:

  • MacBook Ledge
  • Schroevendraaier
  • 2 schroeven/span>
De kabel is optioneel verkrijgbaar.
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer MBPRLDGTB01
Prijs incl.BTW € 48,34
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk MacLocks
Gewicht 45 gr
Garantie 2 jaar carry-in
Kabel lengte Nee
Kabel dikte Nee
Type slot Kensington
Bijzonderheden Alleen geschikt voor de MacBook PRO 13 en 15 inch met TOUCH Display