€ 895,00 € 1.082,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de Solo opslag- en beveiligingskast ontworpen. Er kunnen 15 tablets in geplaatst worden van 13 … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de Solo opslag- en beveiligingskast ontworpen. Er kunnen 15 tablets  in geplaatst worden van 13 inch of kleiner. De kast wordt bevestigd aan een muur of op een bureau/tafel. U maakt gebruik van de originele kabels. De deur kan afgesloten worden. Geen rondslingerende en lege tablets meer op kantoor of school.

GESCHIKT VOOR 15 TABLETS TOT 13 INCH

In de SOLO van Compulocks kunnen tot maximaal 15 tablets tot maximaal 13 inch geplaatst worden. Op de afdekplaat kan aangegeven worden van wie welke tablet is door er een naamsticker op te plakken

De SOLO is gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen en voozien van voldoende ventilatie sleuven om de tablets tegen oververhitting te beschermen. Tevens blijven ze ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 15 TABLETS

Er worden geen laadkabels of laders meegeleverd. De originele laders en kabels kunnen gebruikt worden om via de meegeleverde stekkerdozen de tablets of te laden. Er worden 3 stekkerdozen meegeleverd met ieder 6 stopcontacten en één met 3m kabel. Optioneel is een USB HUB verkrijgbaar met 20 poorten voor het laden en/of synchroniseren van de tablets.

STAPELBAAR

De afmetingen van de kast zijn 45,7 cm breed, 35,6 cm hoog en 35,6 cm diep. het gewicht is 11,34 kg. De SOLO kan aan een muur worden bevestigd, op een bureau worden geplaatst of op elkaar worden gestapeld. 

MODULAIR

Samen met de seperaat verkrijgbare CARTIPAD is van de MacLocks CL-SOLO tabletkast een tabletkar te maken. Met 2 stuks CL-SOLO kunt u zelfs een kar maken geschikt voor 30 tablets. De kasten zijn eenvoudig los te schroeven en ook weer te gebruiken als wandkast.

Optioneel verkrijgbaar met:

  • USB HUB laden+sync.: 20 poort USB hub voor laden en synchroniseren met 3m kabel geschikt voor alle tablets met overspanningsbeveiliging.
  • Bodemverhoger: foam platen op maat gesneden voor het verhogen van de bodem voor 7 en 8 inch tablets zodat ze beter geklemd worden in de houders en makkelijker uit de kast te nemen zijn.
  • Wandmontage: 4 stuks schroefdraad bouten met pluggen voor het monteren van de MacLocks tablet kast aan een houten of stenen wand.
  • Nummer stickers: nummer alle tablets en de positie in de kast(en) zodat in één oogopslag is te zien welke tablet ontbreekt.
ArtikelcodeCL-SOLO
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Maclocks tabletkasten
Prijs (excl. btw)€ 895,00
Prijs (incl. btw)€ 1.082,95
BTW hoog (21%)€ 187,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten