€ 190,07 € 229,99 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Kensington privacy filters verminderen het risico dat onbevoegde personen meekijken op uw scherm. Zodoende beschermt u uw vertrouwelijke gegevens zoals inlogcodes en bedrijfsgevoelige data, tegen … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Kensington privacy filters verminderen het risico dat onbevoegde personen meekijken op uw scherm. Zodoende beschermt u uw vertrouwelijke gegevens zoals inlogcodes en bedrijfsgevoelige data, tegen ongeoorloofd meekijken. Hiermee vormen privacy schermen of filters een belangrijk onderdeel voor het naleven van de GDRP AVG.

Het 2-weg filter wordt voor het scherm van een tablet, laptop of monitor geplakt, of geplaatst, en zorgt ervoor dat het scherm alleen leesbaar is binnen een hoek van 30 graden loodrecht op het scherm in verticale richting links en rechts naast het scherm.

Een 4-weg filter biedt naast bovenstaande bescherming ook tegen het meekijken van boven- en onderaf. De filters zijn eenvoudig te bevestigen op het scherm. Een filter is compatibel met het touch screen; of u nu uw vingers gebruikt of een digitizer. Daarnaast zorgen ze voor een afname van het schadelijke blauwe licht van schermen en zijn ze anti-reflecterend.

De MagPro™ versies kunnen bevestigd worden met een magneetstrip en met name handig voor beeldschermen die vrijwel geen randen hebben monitoren. De Adhesive versies worden op het scherm geplakt en zijn in principe niet tijdelijk verwijderbaar. De Removable versies kunnen wel eenvoudig van het scherm gehaald en later weer teruggeplaatst worden.

Voor vrijwel iedere laptop, tablet of monitor is een privacy filter beschikbaar.

Voordelen van het Kensington Privacy Filter:

  • Beschermen tegen ongewenst meekijken
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Touchscreen compatibel
  • Reduceert blauw licht
  • Anti-reflectie

Gebruik de Kensington Privacy Filter configurator voor het maken van de juiste keuze voor uw apparaat. Kopieer de artikelcode en vul deze in bij de zoek functie in de bovenbalk.

Voorraad: de meest verkochte privacy filters zijn op voorraad en worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Sommige modellen worden op klantorder geproduceerd in Duitsland en hebben een levertijd van 10-12 werkdagen.

Artikelcode627208
ProducttypePrivacy scherm
Categorieën PC privacy schermen, Beeldscherm privacy schermen, Kensington privacy schermen
Prijs (excl. btw)€ 190,07
Prijs (incl. btw)€ 229,99
BTW hoog (21%)€ 39,92