€ 39,95 € 48,34 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De Rugged grip rotatie cover iPad PRO 12,9 inch (Gen.4-6) beschermhoes is een rugged beschermhoes ontwikkeld om de zwaarste omstandigheden het hoofd te bieden en … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Rugged grip rotatie cover iPad PRO 12,9 inch (Gen.4-6) beschermhoes is een rugged beschermhoes ontwikkeld om de zwaarste omstandigheden het hoofd te bieden en zorgt voor optimale bescherming van de iPad PRO 12,9 inch. De Protector Case iPad beschermhoes weegt 390 gram. De afmetingen zijn 300 x 234 x 24 mm.

Deze hoes kan in vrijwel alle tabletkarren en kasten gebruikt worden. Deze cover heeft aan de achterzijde een roteerbaar handvat waar de hand in gestoken kan worden. Als extra voordeel heeft deze beschermhoes een uitklapbare standaard aan de achterzijde waarmee de iPad PRO 12,9 inch (gen.4-6) onder een hoek kan worden neergezet. Tevens wordt een instelbare schouderriem meegeleverd.

De cover is niet voorzien van bescherming voor het scherm. Wij raden het gebruik van een optioneel verkrijgbare glazen screenprotector aan. 

Klik hier als u niet zeker weet welk type iPad u heeft.

LET OP: geen ondersteuning voor het opladen van de Apple Pencil. Verkrijgbaar vanaf 2 stuks.

ArtikelcodeLENTEADASH283
ProducttypeCovers
Categorieën Rugged tablethoezen
Prijs (excl. btw)€ 39,95
Prijs (incl. btw)€ 48,34
BTW hoog (21%)€ 8,39
Merk Sediso
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten