€ 595,00 € 719,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke- en leeromgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke- en leeromgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. We hebben in de vorm van de SafeLock tablet 8 wandkast de oplossing. Dit is een zeer dunne kast van slechts 16,4 cm diep en is uitermate geschikt op plaatsen waar de ruimte beperkt is.

De vakken zijn geschikt voor tablets tot 12,9 inch. De afmetingen zijn 30,5d x 22b x 2,5h cm. De kast is voorzien van 8 USB A poorten (5V/2,4A).

VEILIG

De SafeLock 8 is voorzien van 8 vakken voor tablets tot 12,9 inch. De deur schuift naar de zijkant open. Hou hier rekening mee indien er kasten naast elkaar gemonteerd dienen te worden. De kast kan afgesloten worden door middel van een cilinderslot. De tablet kast wordt standaard geleverd met 2 sleutels voor het cilinderslot. Ook worden er 2 sleutels meegeleverd voor het stroomvak waar de USB A aansluitingen zich bevinden.

Een ingebouwde, continue actieve, ventilator zorgt voor een actieve koeling van de tablets. De kast is beveiligd tegen overspanning door middel van een zekering direct onder de aansluiting van de stroomkabel. 

LADEN 

De SafeLock 8 tablet 12,9 wandkast heeft aan de zijkant een compartimenten beschikbaar met USB A poorten (5V/2,4A = 12W max.). Hier kunnen de Lightning of USB C kabels op aangesloten worden die hiermee ook direct tegen diefstal zijn beveiligd. Er loopt slechts één stroomkabel naar de kast. Deze kan via de linker-, rechter- of onderzijde naar een stopcontact lopen.

Druk op de schakelaar aan de zijkant om het laden aan of uit te zetten.

AFMETINGEN

De 8vakken zijn groot genoeg om tablets tot 12,9 inch in op te bergen. De afmetingen zijn 30,5d x 22b x 2,5h cm. De kast zelf heeft de afmetingen 16,5d x 40b x 71h cm. 

De kast is gemaakt van metaal en zwart gepoedercoat. De kast dient aan de wand gehangen worden. Al het montage materiaal zoals schroeven en pluggen worden meegeleverd.

ArtikelcodePW01A-08U
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten
Prijs (excl. BTW)€ 595,00
Prijs (incl. BTW)€ 719,95
BTW hoog (21%)€ 124,95
Minimum bestelhoeveelheid 1