€ 39,95 € 48,34 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
Uniek beveiligingssysteem van SecurityXtra om zowel de Apple TV 4K Gen.3 (2022 en later) als de kabels te beveiligen tegen diefstal. De SecurityXtra Apple TV … Lees meer

Uniek beveiligingssysteem van SecurityXtra om zowel de Apple TV 4K Gen.3 (2022 en later) als de kabels te beveiligen tegen diefstal. De SecurityXtra Apple TV beveiligingsbeugel is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt staal. De beveiligingsbeugel wordt aan een vlak oppervlakte geschroefd en de Apple TV wordt in de houder geschoven. Zodoende zit deze muurvast. De kabels en de Apple TV kunnen worden beveiligd door het slot (zonder kabel) te bevestigen. Alle poorten blijven vrij toegankelijk. 

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Apple TV Mount van SecurityXtra is de beste optie om de Apple TV 4K (Gen.3) te beveiligen tegen diefstal. De Apple TV houder is gemaakt van 100% hoogwaardig 3mm staal en het zwart gespoten design pas perfect bij de Apple TV. De afmetingen zijn: 31mm hoog en 93mm breed en diep.

MAKKELIJK MONTEREN

De houder is voorzien van standaard 75 VESA gaten om deze tegen ieder glad oppervlak te bevestigen zoals muur, tafel, bureau of onderkant bureau. De Apple TV wordt in de houder geschoven en beveiligd door middel van het meegeleverde slot (zonder kabel). 

RANDAPPARATUUR OOK VEILIG

De kabels worden door het meegeleverde hangslot gehaald en zodoende beveiligd tegen diefstal. 

VOLLEDIG TOEGANKELIJK

Uiteraard zijn alle poorten vrij toegankelijk en zorgt de houder voor voldoende koeling van de Apple TV. Tevens blijft de WiFi ontvangst ongehinderd.

UNIEKE BEVEILIGING

De SecurityXtra Apple TV houder is een uniek beveiligingssysteem tegen diefstal. De beste manier om uw kostbare Apple TV op kantoor, studio, beurs of thuis te beveiligen tegen diefstal.

De Apple TV set bevat: 

  • Apple TV zwarte metalen houder
  • 2 sleutels
  • Hangslot

LET OP: alleen geschikt voor de 4K modellen vanaf 2022 (Gen.3)

ArtikelcodeUSMAN10B
ProducttypeKabels
Categorieën Apple TV, Maclocks
Prijs (excl. btw)€ 39,95
Prijs (incl. btw)€ 48,34
BTW hoog (21%)€ 8,39
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten