€ 14,95 € 18,09 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
De Sediso loepsensor kabel met alarmfunctie wit wordt gebruikt in combinatie met een security display of controller voor het beveiligen van alle producten met een … Lees meer

De Sediso loepsensor kabel met alarmfunctie wit wordt gebruikt in combinatie met een security display of controller voor het beveiligen van alle producten met een oogje of opening.

De loep sensor kabel zorgt ervoor dat het apparaat beveiligd wordt met een alarm functie. De kabel is voorzien van een loep sensor. U haalt de loep (lasso) door een oogje of opening van het apparaat en trekt vervolgens de kabel erdoorheen. De kabel zit nu vast aan het product en de USB stekker steekt u in de centrale alarm controller. 

Wordt de loep sensor kabel van het demo apparaat afgetrokken, of doorgeknipt, dan gaat het alarm af.

Een kant van de kabel is voorzien van een loep sensor. De andere kant heeft een aansluiting voor een security display of security controller (alarm kast). Een deel van de kabel is gedraaid. De lengte van de kabel is 100 - 220 cm (uitgetrokken).

ArtikelcodeA6721W
ProducttypeKabel
Categorieën Kabels met alarm aansluiting, Centraal alarm systeem desktop PC's, Kabels met alarm aansluiting, Sediso centraal alarm
Prijs (excl. btw)€ 14,95
Prijs (incl. btw)€ 18,09
BTW hoog (21%)€ 3,14
Gewicht (kg) 0,4
Aanbevolen producten