€ 167,00 € 202,07 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De sDock van Smart Things is een afsluitbare wandhouder voor de iPad Pro 12,9 (Gen.1+2). Waar deze wandhouder zich in onderscheidt is dat in de … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De sDock van Smart Things is een afsluitbare wandhouder voor de iPad Pro 12,9 (Gen.1+2). Waar deze wandhouder zich in onderscheidt is dat in de houder een foto of andere afbeelding gemonteerd kan worden. Zodoende kan er bijvoorbeeld een reklame, merk, foto of iPad nummer getoond worden als de iPad Pro niet in de houder zit. 

Deze wandhouder kan gebruikt worden om een iPad Pro permanent mee te beveiligen maar is specifiek gemaakt om de iPad regelmatig uit de wandhouder te kunnen nemen. De wandhouder is voorzien van een Lightning aansluiting zodat de iPad weer opgeladen wordt zodra deze terug in de wandhouder geplaatst wordt.

De wandhouder voor de iPad wordt door Apple zelf op het hoofdkantoor gebruikt bij ieder van de 200 vergaderruimtes voor het reserveringssyteem. 

EENVOUDIG TE PLAATSEN EN LADEN

De sDock Pro wandhouder van Smart Things is ontworpen om de iPad Pro 12,9 (Gen.1+2) te beveiligen en te laden maar toch eenvoudig uitneembaar te maken. 

De iPad Pro is gemakkelijk te plaatsen in de sDock. De bovenzijde van de sDock is verend. Door de iPad Pro schuin naar boven te duwen in de houder en vervolgens over de Lightning aansluiting te laten zakken wordt deze geplaatst en wordt de iPad Pro direct geladen.

Ideaal voor situaties waar iPads tijdelijk worden uitgeleend of gebruikt en terug worden geplaatst zoals bijvoorbeeld bij vergaderruimtes op kantoor of beurzen, musea, hotels, klaslokalen en klinieken.

VERSCHILLENDE ACHTERGRONDEN

De sDock kan worden voorzien van een afbeelding zodat u niet tegen een lege houder aan zit te kijken. Dit kan bijvoorbeeld uw logo zijn, een foto of een nummer van de uitgeleende iPad. 

Zodoende kan de houder direct gebruikt worden als reklame uiting.

VEILIG EN AFSLUITBAAR

De sDock Pro kan met een sleutel afgesloten worden. Zodoende zit de iPad Pro vast in de wandhouder. Het slot wordt geleverd met 2 sleutels. 

BEDRADING

Er zitten 3 Micro USB aansluitingen in het onderste deel van de houder die verbonden zijn met de Lightning aansluiting van de sDock. Een aan de onderzijde in landscape mode, een aan de onderzijde in portrait mode en een aan de binnenzijde voor blinde montage (kabel gaat door de muur of de sCharge wordt gebruikt).

Voor de blinde montage in de muur is de sCharge ontwikkeld; een USB lader die in een standaard electriciteitsdoosje past.

Een 1,5m lange USB - Micro USB kabel wordt meegeleverd. Deze wordt verbonden met de originele iPad lader.  

PORTRAIT OF LANDSCAPE

De sDock Pro is voorzien van een draaimechanisme waarmee de iPad Pro gedraaid kan worden van portrait naar landscape modus. Als de iPad regelmatig gedraaid wordt is het het mooiste en handigste om voor een blinde montage te kiezen. 

UNIEKE WANDHOUDER

De sDock Pro is een unieke wandhouder waarbij de iPad eenvoudig uit te nemen is en waarbij dan een afbeelding getoond kan worden. De iPad Pro wordt geladen zodra deze in de houder is geplaatst. Uniek minimalistisch design en toch veilig.

 IN DE DOOS

  • sDock Air voor iPad Pro
  • Slot met 2 sleutels
  • 1,5m USB - Micro USB kabel
  • Bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen)
  • Handleiding
ArtikelcodeS22
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 12-13 inch, Wandhouder vergaderruimte, iPad Pro 12,9 wandhouders, Smart Things
Prijs (excl. BTW)€ 167,00
Prijs (incl. BTW)€ 202,07
BTW hoog (21%)€ 35,07
Merk Smart Things
Min. bestelh. 1