Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 199,00 Excl. BTW € 240,79 Incl. BTW

The IVY design wandhouder iPad 9,7" en Samsung 10,1"

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 199,00 Excl. BTW € 240,79 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

De IVY design muurhouder is geschikt voor de iPad 2,3,4, Air, Air 2 en de 10,1 inch Samsung Galaxy TAB2 en 3. Voor iedere afmeting wordt een specifieke houder geleverd waardoor de pasvorm perfect is. De IVY behoort tot de kwalitatief beste muurhouders verkrijgbaar en is de ultieme bescherming tegen diefstal van uw iPad. 

De tablet wordt in de houder geschoven en aan één zijde wordt de houder met een slot afgesloten. De IVY wandhouder is verkrijgbaar in wit en zwart. Verchroomd is hij te leveren in 3 weken en eventueel in andere RAL kleuren bij een minimale afname van 10 stuks.

The Ivy wandhouder is in 4 verschillende vormen verkrijgbaar: volledig plat tegen de muur, onder een hoek van 30 graden met korte buis (alleen landscape mogelijk), onder een hoek van 30 graden met een lange buis en een hoek van 60 graden met een lange buis. Indien u kwaliteit, degelijkheid en luxe wilt uitstralen dan is de IVY de meest geschikte standaard voor u.


Beschrijving

Details

Verschillende kleuren

De IVY luxe design wandhouder is uit voorraad leverbaar in gepoedercoat zwart of wit. Indien u de houder verchroomd wilt hebben is de levertijd 3 weken. Alle andere kleuren zijn ook mogelijk vanaf 10 stuks tegen een meerprijs van 10 Euro excl.BTW per stuk. 

Veilig tegen diefstal

De tablethouder is gemaakt van staal. Hierin wordt de tablet geschoven zodat hij onder de metalen houder komt. Aan de andere zijde wordt de metalen houder geplaatst en afgesloten met een slot. Kunststof dopjes zorgen dat de tablet niet beschadigd.

Standaard wordt een unieke sleutel meegeleverd. Indien u meerdere IVY standaarden of houders tegelijkertijd koopt is het mogelijk om dezelfde sleutel te kiezen voor alle geleverde standaarden of een unieke sleutel voor iedere geleverde standaard en/of wandhouder.

De schroefplaat aan de muur wordt afgedekt met een meegeleverde decoratieve plaat die op zijn plaats wordt gehouden door twee veiligheidsbouten (inbus met pin). Ook de bevestiging tussen tablet houder en basis is voorzien van veiligheidsbouten. Het juiste gereedschap wordt uiteraard meegeleverd. 

Verschillende modellen

Verschillende modellen IVY wandhouders voor iPad en Samsung Galaxy Tab

0 graden    30 graden kort       30 graden lang                    60 graden lang

De IVY is verkrijgbaar in verschillende modellen. De tablet kan zowel in portrait of landscape bevestigd worden behalve de versie van 30 graden met korte basis: hier kan de tablet alleen in landscape gemonteerd worden. Kies het juiste model afhankelijk van de gewenste montage hoogte en daarbij behorende kijkhoek.

Ivy wandhouder kijkhoek

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De IVY tablet wandhouder wordt geleverd met een montage plaat en veiligheidsbouten. De stroomkabel loopt door de holle buis van de IVY en via de achterzijde van de tablet wandhouder naar buiten. U kunt ervoor kiezen de kabel door de muur te laten lopen of tegen de muur aan.

Montage kabel IVY wandhouder

De IVY is verkrijgbaar met een open of afgedekte home knop en camera. Geadviseerd wordt om de open versie te kiezen aangezien de functie van beiden via de software gereguleerd kan worden.

Keuze Home knop en camera afgedekt IVY muurhouder

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer IVY_WALL
Prijs incl.BTW € 240,79
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk The IVY
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Meerdere typen tablets
Gewicht 750 / 1150 / 1250 / 1350
Materiaal Metaal
Afmetingen voet Nee
Hoogte 18 / 80 / 150 / 180
Dikte voet 4 mm
Cassette Afhankelijk van gekozen tablet
Kijkhoek 0 / 30 / 60 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Bijzonder strak vormgegeven design muurhouder
Kleur Meerdere kleuren

Wellicht ook interessant