€ 4.695,00 € 5.680,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Uvisan is gespecialiseerd in UV-C karren die 99,99% van alle virussen en bacteriën doodt op apparatuur of materiaan dat in de kar gelegd wordt, Veelvuldig … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Uvisan is gespecialiseerd in UV-C karren die 99,99% van alle virussen en bacteriën doodt op apparatuur of materiaan dat in de kar gelegd wordt, Veelvuldig gebruikt door bedrijven met VR brillen om deze na gebruik te desinfecteren. Ook ideaal voor ziekenhuizen en klinieken waar veel met tablets wordt gewerkt om deze na gebruik snel en eenvoudig te desinfecteren. De Uvisan karren zijn getest en gecertificeerd volgens IEC 62471, de internationale norm voor fotobiologische veiligheid.

De Uvisan VR20 heeft 20 USB A poorten (5V/2,1A=10,5W max.) ingebouwd om allerhande apparatuur tijdens het desinfecteren ook op te kunnen laden. Er is ruimte voor 20 Pico VR headsets of 12 laptops van max. 13" of 24 tablets in rekken.

DESINFECTIE DOOR UV-C

De UV-C straling in de karren doodt 99,99% van alle virussen en bacterieën aan het oppervlakte van materialen. De UV-C straling wordt door de gehele kar gereflecteerd zodat ook alle hoeken en gaten een stralingsdosis krijgen. Het UV-C vernietigd het DNA van virussen, bacterieën en schimmels zodat deze zich niet meer kunnen vermenigvuldigen.

Nadat de apparatuur in de kar geplaatst is, en eventueel aangesloten op de USB A poorten, worden de deuren gesloten en drukt men op de desinfectie start knop (timer). Normaliter volstaat de standaard ingestelde cyclus van 2 minuten maar deze kan ook verlengd worden. De UV-C lampen schakelen automatisch uit en de apparatuur kan uit de kar genomen worden of verder laten opladen.

Indien de deur niet goed gesloten is, of open wordt gemaakt tijdens de bestraling, schakelen de UV-C lampen zichzelf uit. De lampen gaan ongeveer 9000 uur mee (270000 cycli van 2 minuten). De lampen kunnen vervangen worden.

De Uvisan karren zijn getest en gecertificeerd volgens IEC 62471, de internationale norm voor fotobiologische veiligheid. Een absoluut vereiste voor producten die gebruik maken van UV-C omdat deze straling ook potentieel gevaarlijk is voor mensen.

EFFICIËNT LADEN

De Uvisan VR20 kar is voorzien van 20 USB A poorten (5V/2,1A) voor het laden van allerhande apparatuur. Er zit een timer ingebouwd waarmee ingesteld kan worden op welke momenten en hoe lang er opgeladen kan worden. De USB A poorten zitten aan de zijkanten van de kar waar de laadkabels aangesloten kunnen worden. 

De kar is voorzien van een hoofdschakelaar en een ventilator voor het koelen. Daarnaast is de kar voorzien van overspanningbeveiliging en voorzien van bescherming bij kortsluiting.

Rekken voor tablets of Chromebooks worden niet meegeleverd maar zijn optioneel verkrijgbaar.

UNIVERSEEL

De Uvisan VR20 kan gebruikt worden om alles te desinfecteren dat in de kar past. Denk hierbij aan VR brillen, Chromebooks, tablets, smartphones maar ook keyboards, muizen en allerhande andere apparatuur dat regelmatig aangeraakt wordt en ontsmet dient te worden om de volgende gebruiker niet te besmetten.

In de Uvisan VR20 passen de volgende apparaten:

  • 20 tablets in rekken (optioneel verkrijgbaar)
  • 12 laptops tot 13"
  • 20 VR headsets (PICO)

De afmetingen van de kar zijn 75l x 60b x 86h cm.  De afmetingen van een plank zijn 60l x 55b x 20h.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

De VR20 van Uvisan is voorzien van een slot voor zowel de deuren aan de voor- en achterzijde als de bovenzijde waar de bedieningsapparatuur zit. De sleutels voor de verschillende compartimenten zijn anders en er wordt een set meegeleverd voor ieder compartiment.

De tabletkar bestaat uit een gelaste stalen constructie met een ergonomische handgreep. Doordat de tabletkar voorzien is van 4 zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar. Twee van de zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

ArtikelcodeVR20EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Kasten en lockers, Laptopkarren, VR Headset, Uvisan
Prijs (excl. BTW)€ 4.695,00
Prijs (incl. BTW)€ 5.680,95
BTW hoog (21%)€ 985,95
Minimum bestelhoeveelheid 1