Winkelmand

€ 105,00 € 127,05 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Anti-diefstalwandsteun voor openbare ruimten Vogel’s nieuwe professional 6000-serie biedt een hoge mate van diefstalbeveiliging voor flatscreens die worden gebruikt in openbare ruimtes die niet continu … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Anti-diefstalwandsteun voor openbare ruimten

Vogel’s nieuwe professional 6000-serie biedt een hoge mate van diefstalbeveiliging voor flatscreens die worden gebruikt in openbare ruimtes die niet continu kunnen worden bewaakt. Deze steunen zijn superplat, slechts 35 mm diep, en hebben veiligheidsslotvoorzieningen die effectief werken in de kleine ruimte tussen het beeldscherm en de wand.
Er zijn 4 verschillende beugels verkrijgbaar afhankelijk van de schermdiameter.
Belangrijkste kenmerken:
  • Ingebouwde stelfunctie van wandplaat
  • Kantelbaar in 5, 10 of 15 graden
  • Vergrendelingsstaaf + hangslot inbegrepen
Dit is een veelzijdige productlijn die extra voorzieningen biedt voor diefstalpreventie en snelle en eenvoudige installatie. Een stevig slot vergrendelt beeldschermen effectief en zeer dicht tegen de wand om weghalen te voorkomen. Deze steunen hebben een strakke, elegante vormgeving en nemen een minimale hoeveelheid ruimte in beslag, waarbij het beeldscherm toch goed toegankelijk blijft voor onderhoudswerkzaamheden. De unieke ingebouwde nivelleringsfunctie in de wandplaat maakt het voor installateurs een stuk eenvoudiger. Met behulp van deze functie kunnen ze het beeldscherm tijdens de installatie exact stellen.
ArtikelcodePFW6XXX
ProducttypeFlatscreen_steun
Categorieën Monitor en TV, Vogels
Prijs (excl. btw)€ 105,00
Prijs (incl. btw)€ 127,05
BTW hoog (21%)€ 22,05
Google category flatscreen Accessoires voor mobiele telefoons
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0