Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.239,00 Excl. BTW € 1.499,19 Incl. BTW

Zioxi Chromebook charge cabinet 16 en 32

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.239,00 Excl. BTW € 1.499,19 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van chromebooks en ultrabooks in de onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde laptops op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de chromebook maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de Chromebook. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Chromebook charge cabinet de oplossing.

De Zioxi Chromebook charge cabinet is geschikt om 16 of 32 chromebooks, ultrabooks of tablets tot 13,3" in op te slaan. De vakken zijn 40d x 24,5b x 4,1h cm groot en geschikt voor vrijwel alle netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 13,3". Daarnaast is het mogelijk zelf een (universele) adapter te installeren zodat de apparaten de volgende ochtend weer klaar voor gebruik zijn.

Beschrijving

Details

LADEN

De Zioxi Concepts Chromebook charge cabinet 16/32 heeft een aparte ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Door kleine openingen in de vakken komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de Chromebooks gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de Chromebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden.

De kast is voorzien van sequentiële stroomvoorziening. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnetwerk waardoor de stoppen kunnen doorslaan.   

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de kast is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en magnetisch vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Slechts een klein deel van de stroomkabel is zichtbaar zodat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 sloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Tegen meerprijs ook verkrijgbaar met codeslot.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 40d x 24,5b x 4,1h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle Chromebooks, ultrabooks en tablets 13,3". De Chromebook cabinet 16 is 52d x 65b x 95h cm en weegt 40 kg. De kast 32 is 52d x 102b x 95h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts Chromebook charge cabinet 16/32 (Engelstalig)

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CHRGC-CB-XX
Prijs incl.BTW € 1.499,19
Voorraad status Leverbaar in 4-6 weken
Merk Zioxi
Aantal apparaten 32
Hoogte (cm) 95
Breedte (cm) 65/102
Diepte (cm) 52
Gewicht 40-75 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee