€ 1.295,00 € 1.566,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van chromebooks en ultrabooks in de onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde laptops op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de chromebook maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de Chromebook. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de Chromebook charge cabinet de oplossing.

De Zioxi Chromebook charge cabinet is geschikt om 16, 20 of 32 chromebooks, ultrabooks of tablets tot 14" in op te slaan. De vakken zijn 40d x 25,5b x 4h (3,2h bij 20 compartimenten) cm groot en geschikt voor vrijwel alle netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 14". Daarnaast is het mogelijk zelf een (universele) adapter te installeren zodat de apparaten de volgende ochtend weer klaar voor gebruik zijn.

Optioneel verkrijgbaar is de Zioxi onView smartControl optie. Beheer de Zioxi producten in de Cloud vanaf één centrale locatie. Krijg direct inzicht in welke karren nog open staan, wat de temperatuur is in de kar, optimaliseer het laden, ontvang rapporten en updates en programmeer een grote hoeveelheid regels.

LADEN

De Zioxi Concepts Chromebook charge cabinet 16/20/32 heeft een aparte ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Door kleine openingen in de vakken komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de Chromebooks gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de Chromebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden.

De kast is voorzien van sequentiële stroomvoorziening. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnetwerk waardoor de stoppen kunnen doorslaan.   

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de kast is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en magnetisch vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Slechts een klein deel van de stroomkabel is zichtbaar zodat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 sloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Tegen meerprijs ook verkrijgbaar met codeslot of RFID.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 40d x 25,5b x 4h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle Chromebooks, ultrabooks en tablets 14". De Chromebook cabinet 16 en 20 zijn 50d x 62b x 86h cm en wegen 40 kg. De kast 32 is 50d x 91b x 86h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ONVIEW SMARTCONTROL

De Zioxi onView smartControl optie is een Cloud gebasseerd platform waarbij vanaf één centrale plek alle Zioxi apparaten met onView op verschillende plekken beheerd kunnen worden. Bestelt u een tabletkar met onView dan zit er standaard een 3 jarig abonnement bij de prijs inbegrepen. Na afloop van dit abonnement is dit per jaar te verlengen voor ongeveer 30 Euro excl.BTW/jaar. De taal kan op Nederlands gezet worden. De kar met onView is voorzien van een scherm en 4 verzonken knoppen waarbij de meest gebruikte functies ingesteld kunnen worden. Bel ons voor een afspraak voor een on-line demonstratie. De volgende functies zijn beschikbaar met onView (voor 16, 20 en 32):

Smart Charge - het controleert het opladen van mobiele apparaten totdat het detecteert dat de apparaten volledig zijn opgeladen, en schakelt vervolgens de stroom naar de afzonderlijke laders uit om energie te besparen en de levensduur van de batterij van het apparaat te verlengen.

Green Charge - start automatisch Smart Charge op het moment van minimale CO2-elektriciteitsopwekking door integratie met de National Electricity Grids. Het opladen wordt automatisch tweemaal per 24 uur op het optimale tijdstip gepland, eenmaal 's nachts en eenmaal gedurende de dag.

Getimed opladen - om het opladen in te stellen voor een door de gebruiker gedefinieerde tijd

Automatisch opladen - Smart & Timed-opladen kan automatisch worden gepland wanneer u maar wilt met behulp van een 24/7 webgebaseerd schema dat is opgeslagen op de laadtrolleys

Apparaattelling - aan het begin van Smart & Green-oplaadcycli bepaalt en rapporteert het onView-systeem hoeveel mobiele apparaten worden opgeladen

Door Lock Sensors - de open / gesloten status van sloten wordt continu bewaakt en gerapporteerd

Temperatuur - de levensduur van de batterij van een mobiel apparaat is temperatuurafhankelijk. De temperatuur die aan de bovenkant van het elektrische vak wordt gemeten, wordt continu bewaakt en beheerd via door de gebruiker te definiëren instellingen en waarschuwingen. De stroom wordt onderbroken in geval van oververhitting.

Aangepaste regels - stelt gebruikers (en zioxi-personeel als u hulp nodig heeft) in staat om waarschuwingen en regelgestuurde acties in te stellen ter ondersteuning van het trolleybeheer, inclusief meldingen voor het voltooien van het opladen, het aantal apparaten dat wordt opgeladen, deuren die aan het einde van de dag worden ontgrendeld of geopend buiten kantooruren, netstroom losgekoppeld en nog veel meer.

Live View - biedt real-time statusinformatie waarbij elke trolley wordt weergegeven op een keuze aan kaart-, lijst- en tegelweergaven, inclusief laadstatus, stroomverbruik, temperatuur en locatie.

Rapporten - geef historische informatie over de duur en tijden van het opladen, het aantal opgeladen apparaten, het stroomverbruik, de temperatuur, een chronologie van de activiteit en meer.

Updates - de lokale trolleysoftware wordt regelmatig bijgewerkt via automatische "draadloze" updates.

Voor meer informatie: ZIOXI onView smartControl

ArtikelcodeCHRGC-CB-XX
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkasten, Zioxi laptopkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.295,00
Prijs (incl. btw)€ 1.566,95
BTW hoog (21%)€ 271,95
Minimum bestelhoeveelheid 1