Winkelmand

€ 1.369,00

€ 1.656,49 Inc.

Leverbaar in 4-6 weken
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van laptops in de onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde laptops op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de laptop maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de laptop. ISIS Concepts heeft in de vorm van de laptop charge cupboard de oplossing.

De Zioxi laptop charge cupboard is geschikt om 16 of 32 notebooks in op te slaan en laden. De vakken zijn 45d x 30b x 4h cm groot en geschikt voor vrijwel alle laptops, netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 15,6". Daarnaast is het mogelijk zelf een (universele) adapter te installeren zodat de laptop de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is.

LADEN

De Zioxi Concepts laptop charge cupboard 16/32 heeft een aparte ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Door kleine openingen in de vakken komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de laptops gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de notebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden.

De trolley is voorzien van sequentiële stroomvoorziening. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnetwerk waardoor de stoppen kunnen doorslaan.   

EENVOUDIGE BEDIENING

De legplanken zijn voorzien van een uitsparing zodat de laptop eenvoudig te pakken is. Slechts een klein deel van de stroomkabel is zichtbaar zodat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van 2 sloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. 

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 45d x 30b x 4h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle laptops tot 15,6". De laptop kast 16 is 55d x 53b x 87h cm en weegt 40 kg. De laptop kast 32 is 55d x 99b x 86h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts laptop charging cupboard 15/30 (Engelstalig)

ArtikelcodeCHRGC-LS-XX
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkasten, Zioxi laptopkasten
Prijs (excl. btw)€ 1.369,00
Prijs (incl. btw)€ 1.656,49
BTW hoog (21%)€ 287,49
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimum bestelhoeveelheid 1