€ 2.095,00 € 2.534,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van laptops in de onderwijs omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde laptops op kantoor of andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de laptop maar denk ook aan alle gevoelige informatie die aanwezig is op de laptop. Zioxi heeft in de vorm van de laptop charge cupboard Tall Station de oplossing.

De Zioxi laptop charge cupboard Tall Station is geschikt om 32 notebooks in op te slaan en laden. De vakken zijn 45d x 30b x 4h cm groot en geschikt voor vrijwel alle laptops, netbooks en Chromebooks tot een schermmaat van 16". Daarnaast is het mogelijk zelf een (universele) adapter te installeren zodat de laptop de volgende ochtend weer klaar voor gebruik is.

De Tall Station heeft slechts een ruimte nodig van 50 x 50 cm.

LADEN

De Zioxi Concepts laptop charge cupboard Tall Station 32 heeft een aparte ruimte beschikbaar om de adapters in op te bergen. Door kleine openingen in de vakken komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de laptops gestoken worden om ze op te laden. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de notebook na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden.

Optioneel is het mogelijk de kast te voorzien van ingebouwde USB C poorten (65W). Tevens worden dan USB C kabels meegeleverd die geschikt zijn voor een belasting van 65W.

De trolley is voorzien van sequentiële stroomvoorziening. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnetwerk waardoor de stoppen kunnen doorslaan.   

EENVOUDIGE BEDIENING

 Slechts een klein deel van de stroomkabel is zichtbaar zodat het geheel er netjes en overzichtelijk uitziet. De kast heeft één deur en een separaat laadcompartiment met stopcontacten of USB C aansluitingen.

VEILIG

De kast is afsluitbaar door middel van een sleutelslot. Optioneel zijn een elektronisch codeslot of RFID slot verkrijgbaar.

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 45d x 30b x 4h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle laptops tot 16". De laptop kast 32 is 50d x 50b x 166h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ArtikelcodeCHRGSXX-LS-32-X-EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkasten, Zioxi laptopkasten
Prijs (excl. BTW)€ 2.095,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.534,95
BTW hoog (21%)€ 439,95
Minimum bestelhoeveelheid 1