€ 3.595,00 € 4.349,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablet in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van laptops, smartphones en tablets in de zakelijke- en onderwijsomgeving. De behoefte om deze apparaten altijd en overal te kunnen laden daarmee ook. De Zioxi Power Hub mobile power midi is een draadloze power bank met een grote capaciteit en kan ingezet worden op plaatsen waar geen stroompunt aanwezig is. Denk hierbij aan  on-the-go flexplekken, op beurzen of op scholen.

Aan het einde van de dag kan de Power Hub 5 Midi eenvoudig naar een oplaadpunt gereden worden om opgeladen te worden.

OPLAADBAAR EN VERPLAATSBAAR

De Zioxi Power Hub 5 Midi is een oplaadbare mobiele power bank gebasseerd op een Lithium-IJzer-Fosfaat batterij. De Power Hub 5 is voorzien van USB poorten en stopcontacten. Zodoende kan er altijd en overal gewerkt worden met laptops, smartphones en tablets.

Aan het einde van de dag kan de mobiele Power Hub eenvoudig naar een stopcontact verreden worden om opgeladen te worden. De batterij is goed voor zo'n 2000 laadcycli. Het laden van de 1200Wh versie duurt ongeveer 8 uur.

Let op: alleen geschikt voor het gebruiken van mobiele apparaten maar niet voor stofzuigers, waterkokers, elektrische verwarming e.d.

UITVOERINGEN

De Zioxi Power Hub 5 Midi is er in twee uitvoeringen:

  • 3x stopcontact, 1200Wh en 3 jaar onView abonnement
  • 2x stopcontact, 1x USB C (20W), 1x USB A, 1200Wh en 3 jaar onView abonnement

De Power Hub 5 is beveiligd tegen kortsluiting, te hoge spanning, overbelasting en overhitting.

De afmetingen van de Power Hub 5 Midi zijn 79 cm hoog en een diameter van 35 cm.

ONVIEW CONTROLE OP AFSTAND

De Power Hub 5 is voorzien van de Zioxi onView web technologie en verbonden met internet. Zo is het mogelijk de unit altijd terug te vinden, kunnen er schema's opgesteld worden voor het laden, de toren op afstand uitgeschakeld worden en nog veel meer. Standaard wordt de Power Hub 5 geleverd met een 3 jarig onView abonnement.

Klik hier voor meer informatie over alle mogelijkheden van: onView voor Power Hubs

GARANTIE

De Power Hub 5 en de electronica heeft 2 jaar garantie. De batterij heeft ook een garantie van 2 jaar indien deze regelmatig opgeladen wordt en goed beheerd.

ArtikelcodeHUB5D-L100
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet USB HUBS, Smartphone USB Hubs, Chromebook hubs, Zioxi
Prijs (excl. BTW)€ 3.595,00
Prijs (incl. BTW)€ 4.349,95
BTW hoog (21%)€ 754,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten