Winkelmand

€ 1.054,00

€ 1.275,34 Inc.

Leverbaar in 4-6 weken
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de tablets uit te delen en weer in te nemen. Het mag niet ten koste van de lestijd gaan en ook mogen de tablets niet beschadigen in het gedrang. Daarnaast dienen ze weer opgeladen en eventueel gesynchroniseerd te worden. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge en sync trolley voor 16, 32 of 40 tablets de oplossing.

De Zioxi tablet charge en sync trolley voor 16, 32 of 40 tablets is een verrijdbare kast (trolley) met 16, 32 of 40 vakken voor tablets. De vakken zijn 31d x 21b x 3,5h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief beschermhoes. De trolley is in vele varianten te krijgen. Alleen laden of laden en synchroniseren voor 16, 32 of 40 tablets met verschillende slten (sleutelslot, pincode slot of RFID).

LADEN

De Zioxi Concepts tablet charge en/of sync trolley heeft een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de tablets gestoken worden om ze op te laden en te synchroniseren. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de tablet na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

Er zijn 5 tablet trolley varianten beschikbaar waarvan de 16 en 32 variant met 3 verschillende sloten:

  • 16 tablets, alleen laden, met sleutelslot, codeslot of RFID: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 32 tablets, alleen laden, met sleutelslot, codeslot of RFID: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 2 stopcontacten nodig
  • 16 tablets, laden en synchroniseren, met sleutelslot, codeslot of RFID: er worden geen USB kabels meegeleverd, 1x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
  • 32 tablets, laden en synchroniseren, met sleutelslot, codeslot of RFID: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 2 stopcontact nodig
  • 40 tablets, laden en synchroniseren, met sleutelslot: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 2 stopcontact nodig
SYNCHRONISEREN

De trolleys met de synchronisatie functie hebben intelligente universele laad en synchronisatie technologie die ervoor zorgt dat de tablets optimaal geladen wordt. Alle type tablets worden ondersteund die via een USB poort geladen kunnen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 16 tablets per keer gesynchroniseerd worden met behulp van bijvoorbeeld de Apple configurator software.

De laptop die gebruikt wordt voor synchronisatie kan in het bovenste vak gelegd worden zodat ook deze achter slot en grendel ligt tijdens het synchroniseren. De variant voor 40 tablets heeft geen separaat vak voor een laptop.

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de trolley is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Aan de bovenzijde zitten handvaten om de trolley makkelijk te kunnen manoeuvreren. De 4 wielen zijn zwenkbaar en met de voet eenvoudig op de rem te zetten. 

VEILIG

De trolley is afsluitbaar door middel van 2 cilindersloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. Optioneel zijn een pincode slot verkrijgbaar of een RFID slot (magnetische toegangskaart).

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 31d x 21b x 3,5h cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 9,7" inclusief cover. De trolley 16 is 46d x 60b x 92h cm en weegt 40 kg. De trolley 32 is 46d x 100b x 92h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

Specificatie blad: Zioxi Concepts tablet charge & sync trolley 16/32 (Engelstalig)

ArtikelcodeCHRGT-IPTB-163240
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Zioxi tabletkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.054,00
Prijs (incl. btw)€ 1.275,34
BTW hoog (21%)€ 221,34
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten