€ 1.275,00 € 1.542,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in het onderwijs. Aan het begin en einde van de les is er een efficiënte maar veilige manier nodig om de tablets uit te delen en weer in te nemen. Om beschadiging te voorkomen zijn tablets vaak voorzien van een grote en dikke cover of beschermhoes. Tevens dienen de tablets weer opgeladen en eventueel gesynchroniseerd te worden zodat ze weer klaar zijn voor gebruik. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge en sync trolley voor 15 of 30 tablets de oplossing.

De Zioxi tablet charge en sync trolley voor 15 of 30 tablets met grote cover is een verrijdbare kast (trolley) met 15 of 30 vakken voor tablets met een grote cover. De vakken zijn 34,2d x 27,8b x 4,5h cm en geschikt voor vrijwel alle tablets inclusief grote beschermhoes. De trolley is in vier varianten te krijgen. Alleen laden of laden en synchroniseren voor 15 of 30 tablets.

LADEN

De Zioxi Concepts tablet charge & sync trolley heeft een aparte ruimte beschikbaar om de laders in op te bergen. Door kleine openingen aan de voorzijde komen de kabels tevoorschijn en kunnen in de tablets gestoken worden om ze op te laden en te synchroniseren. Zodoende ontstaat er geen wirwar aan kabels en kan de tablet na een paar uur direct weer in gebruik genomen worden. 

Er zijn 4 tablet trolley varianten beschikbaar:

  • 15 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 1 stopcontact nodig
  • 30 tablets, alleen laden: er worden geen USB laders en USB kabels meegeleverd, 2 stopcontacten nodig
  • 15 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 1x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
  • 30 tablets, laden en synchroniseren: er worden geen USB kabels meegeleverd, 2x USB sync kabel, 1 stopcontact nodig
SYNCHRONISEREN

De trolleys met de synchronisatie functie hebben intelligente universele laad en synchronisatie technologie die ervoor zorgt dat de tablets optimaal geladen wordt. Alle type tablets worden ondersteund die via een USB poort geladen kunnen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 15 tablets per keer gesynchroniseerd worden met behulp van bijvoorbeeld de Apple configurator software.

EENVOUDIGE BEDIENING

De deur van de trolley is zo gemaakt dat deze 270 graden kan draaien en vastgehouden wordt. De deur kan dus volledig weggeklapt worden zodat deze niet in de weg zit. Aan de bovenzijde zitten handvaten om de trolley makkelijk te kunnen manoeuvreren. De 4 wielen zijn zwenkbaar en met de voet eenvoudig op de rem te zetten. 

VEILIG

De trolley is afsluitbaar door middel van 2 sloten die met dezelfde sleutel zijn af te sluiten. 

AFMETINGEN

De afmeting per compartiment is 34,2d x 27,8b x 4,5h cm cm. Dit is voldoende voor vrijwel alle tablets tot 10,2" inclusief een grote cover. De trolley 15 is 44d x 66b x 92h cm en weegt 40 kg. De trolley 30 is 44d x 108b x 92h cm en weegt ongeveer 75 kg.

De kast is gemaakt van MDF met melamine coating (kunsthars) en de deuren en planken van compact laminaat.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

ArtikelcodeCHRGTSYNCT-GC-1530
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Zioxi tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.275,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.542,75
BTW hoog (21%)€ 267,75
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten