€ 1.395,00 € 1.687,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zioxi Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in opslag, laden, synchroniseren en beveiligingsoplossingen voor smartphones, laptops en tablets in scholen, bibliotheken, kantoren en klinieken. De Zioxi producten worden in Engeland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet. Zioxi Concepts heeft in de vorm van de tablet charge Transporter Case een oplossing.

De Zioxi Tablet Transporter Case is een koffer met 16 vakken met uitschuifbare handgreep en wielen. De vakken zijn 30,5d x 19b x 2,7h cm en geschikt voor vrijwel alle tablets tot 10,9 inch inclusief dunne beschermhoes. Het model is met USB A of USB C (12W) laders te verkrijgen.

De koffer zelf heeft de afmetingen: 58B x 51D x 26H cm en weegt 11 Kg. 

ArtikelcodeTRANUX-TB-16-EU
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Zioxi tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.395,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.687,95
BTW hoog (21%)€ 292,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten